Tato od piątku jest w szpitalu, zabrało go tam pogotowie, gdyż dokuczał mu ból i duszności. Byłam u niego wczoraj z mamą i teraz jest już lepiej. Mamy nadzieje, że przed Świętami będzie już w domu i sam się odezwie na forum. Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie, dziękuje za wiadomości i Waszą troskę. Oczywiście wszystkie wiadomości przekaże.
Dziękujemy za wieści. Proszę Go bardzo serdecznie pozdrowić i powiedzieć że czekamy na Niego. Niech wraca jak najszybciej do zdrowia i tym samym do nas.
Pozdrawiam
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
Ja także dziękuję Pani za wiadomość.
My również mamy nadzieję i z całego serca życzymy aby Romek wrócił do sił i na Święta był już w domu.
Uściski dla Romka
Pozdrowienia dla całej rodziny
Czekamy ...
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Pani Aniu dziękuje za wieści.
Podpisuję się pod prośbami moich przedmówców o przekazanie serdecznych pozdrowień Tacie i tego, że tu wszyscy na Niego czekamy
Również i ja dołączam swoje dla Romka pozdrowienia.Mam Go w swoim profilu na facebooku i kilka dni temu przesłałam krótki filmik z ptaszkami za moim oknem.Ja wiem,ze to nie wiele,ale może chociaż uśmiech wywoła na Twarzy Twojego Aniu,Taty.
Chciałam ten filmik umieścić w Romka wątku kciukowym,ale nie udało mi się.
Mnóstwo serdeczności dla Romka i dla Was,Jego najbliższych.
Aniu ogromne podziękowania za wieści. Pozdrów Tatę, wyściskaj Go mocno i przekaż życzenia szybkiego powrotu do domu i lepszego samopoczucia
Serdecznie pozdrawiam.
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Aniu ja również bardzo dziękuję za wieści. Uściskaj Tatę i mocno przytul i przekaż dużego całusa z życzeniami zdrowia. My wszyscy martwimy się...naprawdę jest nam bliski. To DOBRY człowiek.
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum