Nie oglądał bo mam dopiero wizytę w poniedziałek. Panicznie boję się lekarzy itp. i wiem, że nie będę mógł spać spokojnie więc może znajdzie się ktoś kto orientuje się chociaż trochę w tej tematyce.
[ Dodano: 2013-03-01, 15:37 ]
Dzisiaj doszedł opis do zdjęcia.
"Na wykonanym zdjęciu płuca bez zmian naciekowych i ogniskowych o wyraźnie odwnękowo wmożonym rysunku naczyniowo-oskrzelowym.
Serce i duże naczynia rtg. w normie.
Przepona gładka, kąty wolne."
Nie ma powodów do strachu,ale ze zdjęcia wynika,że masz prawdopodobnie zapalenie oskrzeli. Zaznaczam,że nie jestem lekarzem,a technikiem radiologii i oglądam takie zdjęcia na co dzień. Bez obaw
jestes duzym chlopcem, wiec jak sie boisz lekarzy to idz do psychologa.
Czytales regulamin tego forum w ogole?
O ile zostanie stwierdzona choroba nowotworowa, wtedy mozesz zalozyc watek, a nie, ze ''boisz sie lekarzy'' i pytasz sie, jak zinterpretowac twoje zdjecie rtg.
Ludzie tutaj maja naprawde powazne problemy onkologiczne, a ty ze zdjeciem rtg wyskakujesz - czy uwazasz, ze to fair?
Tylko dlatego, bo sie boisz lekarzy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum