mój Boże!
DRP to takie paskudne bydlę! Cudownie, że wreszcie jest przypadek, że ktoś z tego wychodzi! Bardzo się cieszę! Trzymam kciuki, żeby wyniki kolejnych kontroli też były takie dobre!! Piękna wiadomość!
Witaj ELLA.Trudno się czyta takie posty,jak Twoje.Wydaje się,że wszystko idzie w dobrym kierunku a tu nagle "dołek".Wiesz,jak odwiedzałam Tatę w szpitalu napatrzyłam się na różne przypadki chorobowe związane z płucami chociaż w większości były to podejrzenia o nowotwory.Pacjenci (mężczyźni)reagowali różnie;jedni płakali a drudzy zaś mówili,że się nie poddają i będą z tym"gadem"walczyć.Tak i Wy walczcie!Wiem,że czasem brakuje sił,że człowieka nachodzą ciemne myśli ale trzeba to Życie pchać do przodu.Nawet dla tylko jednego dnia więcej z Ukochaną osobą.Jeszcze raz pozdrawiam.Myślę o Was!Trzymajcie się!
Bardzo dziękuję za ten „wątek kciukowy” , Wasze ciepłe słowa, bardzo mi pomagają,
jurto EEG głowy, mogą dojść problemy neurologiczne( tak podejrzewają), …jeszcze to ..no cóż daleka droga przed nami , ale nie zamierzam się poddawać.., a czytając na tym forum jak dzielnie kochani walczycie o waszych bliskich , o siebie - dodaje mi to sił do walki ,
Dziękuje!
Dużo sił zyczę i bardzo spokojnych chwil. Jesli to błogosławieństwo....to niech tak trwa...Trzymaj się, słoneczko dzis zaswieciło, może troche pomoże...doda sił. Magda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum