To zostawiamy na jakiś czas na próbę. Zobaczymy "w praniu".
[ Dodano: 2009-05-05, 01:06 ] Zufed zainspirowana ShoutBox'em zaproponowała stworzenie chat'a, który mógłby się odbywać np. raz / dwa razy w tygodniu - można by porozmawiać o chorobie czy nie chorobowych tematach (do ustalenia). Technicznie jest to oczywiście możliwe, chat miałby (jak każdy Dział Forum) swoją osobną stronę.
Zamówiłam tę modyfikację, za jakiś czas uruchomimy.
ShoutBox to dobra sprawa jak chcemy wyjaśnić coś natychmiast. Ale tylko publicznie. Może by wprowadzić coś bardziej prywatnego podobnego do pisania wiadomości na skype. W sensie że wysyłasz wiadomości tylko do konkretnej osoby a ona odpowiada albo nie. W profilu byśmy się określali czy chcemy z tego korzystać.
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać
Tak,,,,,ale jestem zakręcona, widziałam to hehehe
Już w pierwszy dzień działania Shout-Box-u go widziałam na str głównej, ale było tam pusto i nie zajarzyłam o co w tym chodzi. Nie wiedziałam, że to po prostu chat...
Ale się naśmiałam z siebie...blondynka...
A u mnie shoutbox lata jakby go ktoś przewijał do góry i na dół, nawet jak go nie dotykam. Przeszkadza mi to szczególnie jak czytam. Chyba na początku tego nie było.
Ale tak ogólnie to forum super super. Rozwija się i widać że ktoś tym zarządza.
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum