Aniu, nie odpowiem Ci merytorycznie. Chciałam tylko napisać, że jest mnie niezmiernie przykro, że masz kolejną wznowę. Po raz kolejny koszmar.
Są na tym forum osoby 'merytoryczne', które odpowiedzą na Twoje pytania. Ale nie wiem czy nie będą potrzebowali dodatkowych informacji.
Pozdrawiam Cię serdecznie[/center]
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Aniu, to mocno trzymam kciuki za wynik PET, aby nie zaświeciło i za konsultację w sprawie autoprzeszczepu. Będziemy czekać na info z niecierpliwością. A teraz trzymaj się. Jest szansa, że w Święta będziesz mogła sobie pojeść smakołyków. Oraz życzę Ci radosnego Świętowania. I mam nadzieję, że żadne kiepskie myśli nie będą Ci zajmowały głowy. Uściski.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Aniu, dziękuję za życzenia. Ja Tobie też życzę zdrówka, mnóstwa siły tej psychicznej i fizycznej, wiary, niewyczerpanych pokładów energii
a na 4 stycznia oraz na całe leczenie przesyłam pozytywne wibracje.
Do Siego Roku !!!
Aniu, trzymam kciuki za Ciebie i aby dobrą zbiórkę komórek. Do 10 lutego jeszcze trochę czasu, także mam nadzieję, że pozbierasz się, a w razie czego podeślę Ci trochę mocy .
Pozdrawiam Cię serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum