Autor |
Wiadomość |
Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
AdArk
Odpowiedzi: 127
Wyświetleń: 28945
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-19, 10:09 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Pełnia zimy, sypie śnieg..ale zrobiło się jakoś cieplej, piękniej.. Chabrowa, dobrze, że już jesteś
Chabrowa napisał/a: | i wiem i wierzę, że będe bardzo szczęsliwa
i znajdę TĄ drogę | Też mam tą wiarę w Ciebie. Z Twoim sercem, wrażliwością i mądrością nie może być inaczej |
AdArk
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-12-22, 09:00 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Chaberku, dziś moje myśli w sposób szczególny biegną w Twoją stronę...
Pamiętam i przytulam |
AdArk
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-22, 12:56 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Richelieu napisał/a: | Chabrowa napisał/a:
no żebym ja nie miała czasu na forum w pracy?!?!?!
Hmmm, brzmi jakby znajomo ... | |
AdArk
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-22, 12:18 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Chabrowa napisał/a: | Ale teraz przyszłam do Was z kawką | mmm, właśnie pomyślałem o kawie ...co za aromat, pewnie i tak smakuje
Chabrowa napisał/a: | dziś mija miesiąc.... | Chabrowa, pamiętam |
AdArk
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-22, 09:25 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
akos6 napisał/a: | a gdzież to się podziałaś Chaberku?
brakuje tu Ciebie....
|
no właśnie, gdzie jesteś |
AdArk
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-17, 00:01 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Berta napisał/a: | Chabrowa, witaj,fajnie że jesteś.Martwiłam się | Też się martwiłem. Powiem więcej: fajnie, zaje-fajnie, mega-fajnie, ekstra-fajnie, fajnie, że fajnie....
Dobrze, że jesteś Chabrowa, |
AdArk
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-10-28, 22:40 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Cytat: | Chabrowa,
ale Ty pomagasz nam swoją obecnością na tym forum | To prawda.
Lepiej tego nie mogłaś ująć i muszę się pod tym podpisać Chabrowa napisał/a: | najbardziej mnie wkurrr......wia, że żebym się zesrała nie pomogę wszystkim
rozpieprza mnie to na atomy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie zgadzam się z takim stanem rzeczy
i tak boli kiedy widzę kolejny, nowy wątek
ku.....................rrrrrrrrrrrrrrrrrwa!!!!! |
Tak jak Ty zostałem, jestem na forum. Dla siebie (?) Dla innych (?)
Nie mam wiedzy medycznej, więc merytorycznie jestem tu bezużyteczny. Czy mogę pomóc psychologicznie, kiedy sam sobie tak do końca nie radzę?
Jednak tu jestem.
Czytam, rzadko piszę, bo co mogę napisać, jakich słów użyć by nie urazić, nie wywołać większej rozpaczy, jak wesprzeć?
Chabrowa jestem też z Tobą, w tym wątku.
Śledząc Twoje wpisy wiele razy płakałem...
Twoja Mama musiała być niezwykła, bo niezwykle piszesz o Niej, o uczuciach. W każdym zdaniu jest tyle treści i serca.
Myślę, że w jakiejś części rozumiem Twój ból.
Bo czy da się zrozumieć cały ogrom bólu, żalu i straty?
To prawda, każde z nas miało 22-go. |
AdArk
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-10-26, 13:01 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
|
AdArk
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-10-17, 14:47 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Cytat: | Życzę Ci, Chabrowa, żebyś też kiedyś mogła powiedzieć zrobiłam dobrze, niezależnie od tego co postanowicie teraz. | Nic mądrzejszego nie moża doradzić.
Wszystko kiedyś minie. Ważny jest spokój ducha i czyste sumienie. |
AdArk
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-10-12, 18:59 Temat: Chabrowa - komentarze (vf7) |
Chabrowa, dziś trafiłem na Wasz wątek...
Przykro mi, że Twoja Mama musi przez to wszystko przechodzić, że choroba wygrywa...
Dużo siły, byś mogła wytrzymać to, co przyniosą kolejne dni. |
|