1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi - przerzuty do wątroby i kości |
Anelia
Odpowiedzi: 103
Wyświetleń: 40057
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-10-23, 16:19 Temat: Rak piersi - przerzuty do wątroby i kości |
Wieczny odpoczynek racz Zmarłej dać Panie ...
Bardzo mi przykro |
Anelia
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-10-22, 21:31 Temat: Rak piersi - przerzuty do wątroby i kości |
Richelieu napisał/a: | ale to taki wzruszający wątek ... |
mnie też bardzo wzrusza (jakoś tak inaczej niż zwykle) wątek Chabrowa, te opowiadania z ich życia powodują iż łzy same ciekną ciurkiem, jednocześnie od czasu do czasu pojawia się taki "uśmiech" kiedy czyta się jak to Chabrowa, mimo cierpienia wspaniale rozmawia z mamą, a teraz jak już mówi do mamy, opisując dany dzień czy np.opisując torebkę, którą mama wspomniała, że już czas zamienić na nową ...
To wszystko mimo choroby, cierpienia jest takie inne, piękne, przepełnione jak tylko można miłością rzucającą się od razu w oczy ....
Bardzo podziwniam Chabrowa,
Chabrowa, cały czas zaglądam, modlę się o siły dla Was i mniej cierpienia i jeszcze troszkę czasu ... Choć serce chciałoby dużo więcej życzyć, intuicja i zdrowy rozsądek podpowiada aby tego życzyć... |
Anelia
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-10-19, 20:21 Temat: Rak piersi - przerzuty do wątroby i kości |
Chabrowa,
Dziś po raz pierwszy przeczytałam Twój wątek smutny, wzruszający ...
Niewiele mogę napisać, bo poprzednicy moi już to zrobili. Chciałam po prostu się przywitać i powiedzieć Ci, że wiem przez co przechodzisz, bo i ja przeszłam tą samą drogę i straciłam kogoś ważnego-tate .
Twój post pokazuje przeogromną miłość do mamy i miłość mamy do Ciebie.
Bardzo przykro mi kiedy czytam w jakim stanie mama się obecnie znajduje. Łezka pojawiła się w moich oczach. Jesteś wspaniałą córką !
Chabrowa, chciałabym Wam życzyć... no właśnie co można w takich momentach życzyć ?
...pokoju ducha, mniej cierpienia i troszkę więcej czasu aby mama miała dane tu na ziemi...
Kochana Chabrowa, |
|
|