1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Bardzo proszę o opinię - Rak płaskonabłonkowy |
Anelia
Odpowiedzi: 147
Wyświetleń: 38158
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-20, 13:44 Temat: Bardzo proszę o opinię - Rak płaskonabłonkowy |
Katarzynka36 napisał/a: | Aż mi dech zaparło, bo czytam, że Tata nieźle się czuje, tylko ta silna anemia, że szedł do toalety... po czym po chwili Twój dopisek - Przegraliśmy wieczorem:( |
Podpisuję się pod tym. Mnie też dech zaparło.
BARDZO Ci współczuję
|
Temat: Bardzo proszę o opinię - Rak płaskonabłonkowy |
Anelia
Odpowiedzi: 147
Wyświetleń: 38158
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-11-02, 19:27 Temat: Bardzo proszę o opinię - Rak płaskonabłonkowy |
Gabrielabb napisał/a: | strasznie boję się czwartku (pierwszy dzień chemioterapii). |
Ja też się tego bałam, tata zresztą też ale nie było tak strasznie. Jak się okazało strach ma wielkie oczy.
Tata ogólnie był zadowolony, leżał sobie "chemia leciała" i pił kawkę. U Nas tzn u mojego taty można powiedzieć, że skutków ubocznych praktycznie nie było. Tylko szybko po chemii pojawił się taki inny, dziwny smak w ustach a po jakimś czasie lekka wysypka na plecach.
Oczywiście u każdego jest inaczej ale życzę Wam aby wszystko przebiegło dobrze, aby chemia zadziałała i aby nie było uciążliwych skutków ubocznych.
Gabrielabb napisał/a: | Zastanawiam się czy mogę coś jeszcze zrobić, żeby wzmocnić organizm Taty przed tą chemioterapią. |
i nad tym też się zastanawiałam. Jednak do niczego nie doszłam, bo z tego co mi wiadomo i co pisano w moim wątku nie ma niczego takiego co mogłoby wzmocnić organizm. Ważne żeby tatko jadł to co lubi i nabierał sił. Ja dodatkowo tacie robiłam soczek z buraczków, który uwielbiał. |
|
|