Autor |
Wiadomość |
Temat: Rozpadający się nowotwór płuca lewego. Wysoka temperatura |
Anelia
Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 53842
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-02-27, 18:46 Temat: Rozpadający się nowotwór płuca lewego. Wysoka temperatura |
pajch napisał/a: | Jestem wierzący i bedę się modlił za nią. |
pajch napisał/a: | Kto może niech się pomodli... |
Pawełku, ja też jestem wierząca ... często podczas modlitwy myślę o forum, o forumowiczach o wszystkich wierzących i mniej wierzących, o wszystkich cierpiących lub mniej cierpiących, o tych którzy odeszli i którzy walczą ...
Pomodlę się i za Twoją mamusię, z resztą już to robiłam podczas Waszej walki ...
Życzę Ci dużo sił w tym trudnym czasie |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-02-26, 17:53 Temat: Rozpadający się nowotwór płuca lewego. Wysoka temperatura |
pajch, bardzo mi przykro
Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie ...
Pawełku |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-02-25, 21:56 Temat: Rozpadający się nowotwór płuca lewego. Wysoka temperatura |
pajch, aż boję się zapytać ale muszę, ponieważ od kilku dni non stop o Was myślę i nie daje mi to spokoju. Paweł co u Was ?
Pozdrawiam. |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-02-14, 23:14 Temat: Rozpadający się nowotwór płuca lewego. Wysoka temperatura |
pajch, wspaniale opiekujesz się mamą !
Trzymaj się |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-11-24, 14:22 Temat: Rozpadający się nowotwór płuca lewego. Wysoka temperatura |
pajch, co u Was słychać ? Jak mama znosi leczenie ? Czy już skończone leczenie radioterapią ? Na dziś chyba mama miała zaplanowaną chemię ?
Pozdrawiam. |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-11-16, 22:08 Temat: Rozpadający się nowotwór płuca lewego. Wysoka temperatura |
pajch, Witaj !
Co u Was ? Jak mama ? Byliście już na Garbarach u p.doktor Matecka-Nowak, została podjęta już jakaś decyzja ?
Pozdrawiam. |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-11-11, 10:38 Temat: Rozpadający się nowotwór płuca lewego. Wysoka temperatura |
Tak Kasiu, dziękuję za sprostowanie. Chodziło mi o dr. Nowak z Szamarzewskiego.
Panią Nowak-Matecką też znam i jest świetną doktorką ! |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-11-10, 22:30 Temat: Rozpadający się nowotwór płuca lewego. Wysoka temperatura |
pajch, witaj !
Mój tato tak jak i Katarzynka36, też się leczył na Szamarzewskiego a naświetlanie miał właśnie na Grabarach.
Jednyne co mogę napisać to dobrze, że nie trafiliści na p.dr. Nowak, bo my z Jej opieki nie bliśmy zadowoleni, zresztą jak wielu pacjentów, z którymi się tam spotkałam i rozmawiałam.
Pozdrawiam i życzę wiele siły w wale z chorobą ! |
|