1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Cień na prawym płucu |
Anelia
Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 38482
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-11-25, 18:40 Temat: Cień na prawym płucu |
Czy byłeś dziś na planowanej wizycie u Prof. dr hab. med. Halina Batura-Gabryel ?
A ja pozdrawiam z okolic Poznania |
Temat: Cień na prawym płucu |
Anelia
Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 38482
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-11-24, 14:03 Temat: Cień na prawym płucu |
Nika2 napisał/a: | Wielkopolskie Centrum Chorób Płuc i Gruźlicy na ul. Szamarzewskiego 62 w Poznaniu ma bardzo dobrych fachowców ,obojętnie na kogo tam trafisz są naprawdę dobrzy i ten szpital Ci polecam. |
Ja również polecam.
Mój tatko był pod opieką doktora Gałęckiego (nie wiem czy mogę podać nazwisko) wspaniały młody lekarz, w przeciwieństwie do innych lekarzy do Niego nawet można dzwonić -jest wyrozumiały i udziela szczegółowych informacji przez telefon nawet wtedy kiedy już nie jest w pracy (tak bezinteresownie). Zawsze odbiera tel. nawet kiedy jest zajęty, odbiera i mówi, że pózniej oddzwoni POLECAM ! Na oddziale pulmonologii są oczywiście jeszcze inni lekarze. Każdy wydaje się być bardzo dobry. Wspaniała opieka. Takie miłe wrażenia mam z pulmonologii na Szamarzewskiego |
|
|