1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: interpretacja |
Anelia
Odpowiedzi: 150
Wyświetleń: 47215
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-02-10, 21:10 Temat: interpretacja |
Właśnie ! Jakie ciśnienie do tej pory miewał Twój tato ?
Wiesz wydaje mi się, że agnes2121 napisał/a: | 105/75 | nie jest niskie. Ja , zdrowa osoba mam takie a i często nawet dużo niższe. |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-30, 19:45 Temat: interpretacja |
izamc, mój tata nie miał uciążliwych skutków ubocznych związanych z leczeniem także mimo chęci nie bardzo podpowiem.
Z tego co słyszałam, naczytałam się u każdego chorego skutki przebiegają różnie. U jednych od razu po chemii się pojawiają, a u innych jakiś czas po chemii. U jednych skutki uboczne czasami szybko mijają a u innych czasami trwają dłużej |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-15, 20:41 Temat: interpretacja |
izamc, bardzo mi przykro, że i u Was choroba zawitała Mam nadzieję, że uda Wam się troszkę czasu wywalczyć.
izamc napisał/a: | czego mogę się spodziewać w zachowaniu taty-skoro jest zmiana w mózgu czy może nastąpić jakiś nagły przypływ złości bądź niekontrolowanych zachowań? |
Różnie to może być na ten temat (przerzutów do mózgu) możesz wiele wyszukać w internecie, objawy, zmiany zachowania itd
izamc napisał/a: | Pytam bo mieszkamy z mężem z córką i tatą (tata czasem zostaje na godz lub 2 z małą)-boje się czy można mu teraz zaufać-wiem,że mogę się wydawać egoistką ale mam na myśli zdrowie taty i mojego dziecka. |
Nie jesteś egoistką i dobrze, że o tym myślisz. JA raczej nie zostawiłabym dziecka samego z tatą. Choroba potrafi bardzo niespodziewanie zaskakiwać
Pozdrawiam i życzę dużo sił ! |
|
|