Autor |
Wiadomość |
Temat: Plamiasta - komentarze |
Anelia
Odpowiedzi: 603
Wyświetleń: 74122
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-25, 09:04 Temat: Plamiasta - komentarze |
Jula, proszę Cię nie przestawaj pisać ...
Ty to potrafisz poprawić humor
P.S. mam nadzieję, że jednak zachciało Ci się spać
Pozdrawiam Ciebie i Twoich gości.
Pomimo tej dzisiejszej ponury jaka jest za oknem miłego dnia wszystkim życzę.
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-12, 20:27 Temat: Plamiasta - komentarze |
plamiasta napisał/a: | jutro wizyta ale nie wiem czy ona coś da |
Julka odbyła się ta wizyta ? Jak poszło ?
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-11, 18:44 Temat: Plamiasta - komentarze |
Julka, mojej siostry mała teraz jest wśród średniaków ale Jej początki ponad rok temu wśród maluchów były identyczne jak u Twojego Kubusia tzn. codzienny płacz oraz "agresja" wśród przedszkolaków (gryzła inne dzieci, ciągła za włosy ) były nieuniknione. U Nas to trwało dość długo, jak dobrze pamiętam to około 8 m-cy
Rozmowy, tłumaczenia nie pomagały ...
Przyszedł czas, że mała sama oswoiła się z nowym otoczeniem i z dnia na dzień było coraz lepiej
Od 2 miesięcy Oliwka jest w grupie średniaków i wchodząc do przedszkola kiedy słyszy płacz nowych maluszków zadaje pytania: mamo, dlaczego te maluchy tak płaczą, przecież tutaj jest fajnie ?
U Nas był problem, bo mała Oli od zawsze była tylko z mamą. Nigdy nie zostawała u kogoś z rodziny sama. Wszędzie była z mamusią. Siostra nie zostawiała Jej nawet na godzinkę z kimś i właśnie dlatego pójście do przedszkola było dla Niej bardzo trudne, nie rozumiała dlaczego tak od razu musi być bez mamy pół dnia.
Dlatego rozumiem jak musi Ci być ciężko zostawić płaczącego maluszka w przedszkolu .
Ja nie mam dziecka ale tamtego czasu wiedząc, że Oliwka płacze i ja siedziałam w domu i płakałam a przecież jestem tylko ciocią.
Pomysł z psychologiem jest dobry
Ale myślę, że Kubuś potrzebuje po prostu więcej czasu aby to wszystko po swojemu przetrawić. |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-10, 21:36 Temat: Plamiasta - komentarze |
Cześć Julka
roman1130 napisał/a: | Zawsze gdy mam podły humor zaglądam do Ciebie, bo mam nadzieję że zarazisz mnie swoim optymizmem i wolą walki nie tylko z chorobą ale zwykłymi bolączkami naszego życia, to więcej niżeli najskuteczniejsze antydepresanty czy leki z apteki jakiegoś świętego zakonnika... |
Podpisuję się pod słowami Romka i proszę abyś wróciła do Nas ze swoim optymizmem. Twoje posty często poprawiały mi humor. Przyzwyczaiłam się do Ciebie a teraz zwyczajnie czegoś mi brakuje ...
Myślę, że takich osób, które czekają na choćby małą dawkę uśmiechu jest więcej ...
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-01, 20:59 Temat: Plamiasta - komentarze |
Cześć pracowita kobitko
Co u Ciebie ?
Zapisałaś się już na ten TK głowy ?
Pozdrawiam. Przesyłam wirtualnego buziaka a jakbym mogła to bym wyściskała
Zmykam ... |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-15, 20:54 Temat: Plamiasta - komentarze |
Julcia
Jakoś tak przywykłam do Twoich wesołych wpisów, że teraz czytając ostatni post dziwacznie się czuję i martwię się o Ciebie
Choć niby powinnam wiedzieć , że przecież każdy ma Swoje dobre i złe dni to jakoś tak mi dziwnie ...
Julcia nic mądrego nie napiszę.
Odpocznij jeżeli możesz. Ani się nie obejrzysz jak dzieciaczki wrócą do domciu i znowu będzie wesoło.
plamiasta napisał/a: | słonko wróci i odewę się znów taka jak zawsze |
Ponoć od jutra ma być słonecznie
Trzymaj się Jula |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-13, 20:17 Temat: Plamiasta - komentarze |
Cześć Julcia
A gdzie Ty się podziewasz ? Ostatnio jakoś mniej Ciebie widuję na forum
Wyłaź z ukrycia i zamelduj się wreszcie |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-01, 22:14 Temat: Plamiasta - komentarze |
No i fajnie, że dostałaś przedłużenie
Teraz zaciskamy kciuki aby była odpowiednia decyzja
bo jeżeli przyznają 20 kilka zł to szczerze nie wiem na co miałby to się przydać
A tak na marginesie :
Jula, dziś mi się śniłaś a najśmieszniejsze jest to, że dopiero teraz sobie o tym przypomniałam .
Dziwne to, bo przecież nigdy Ciebie nie widziałam.
Snu tak bardzo dokładnie nie pamiętam ale pamiętam, że spotkałyśmy się w miasteczku koło mnie, w jakimś markecie ...
Śmieszne jest też to, że w tym markecie znalazłam się i zamknęli go jak byłam jeszcze w środku. W środku było ciemno, byłam sama i nie wiedziałam jak mam wyjść.
Po chwili zobaczyłam, że Ty jesteś , że Ty tam pracujesz i zostałaś po godzinach ... szłaś w moją stronę, byłam zaskoczona, podeszłaś do mnie i przytuliłyśmy się Pomogłaś mi wyjść i dalej szłyśmy gdzieś razem ale już pamięć moja nie sięga gdzie poszłyśmy
No, jaja |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-30, 20:51 Temat: Plamiasta - komentarze |
Hallo Jula, jesteś tam ? |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-29, 16:57 Temat: Plamiasta - komentarze |
Dzień dobry Julko Jak minął dzionek ?
P.S. I ja troszkę później zabiorę się za czytanie opowieści, które wyszukałaś |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-24, 21:36 Temat: Plamiasta - komentarze |
Chwilkę mnie nie było a tu proszę ręce, które leczą, ręce które były MI pisane, no właśnie: były ... Was to trzeba już na każdym kroku pilnować.
A tak na poważnie to robi się ciekawie
Więc nie przerywajcie sobie i opowiadajcie dalej jak było
Pozdrawia lekko zazdrosna |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-23, 19:59 Temat: Plamiasta - komentarze |
Julciu kochanie
Niespodziankę powinniśmy my zrobić a tu widzę, że niespodziankę zrobiłaś nam Ty
Z bukietem kwiatów przyjść nie mogę ale z życzeniami zawsze ...
Życzę Tobie wszystkiego co najlepsze.
A co może być lepszego od zdrowia ?
Więc życzę Ci kochana zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia
Niech Twe najskrytsze marzenia się spełniają
P.S. Iwuś wszyscy jesteśmy gapy dziękujemy za przypomnienie |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-22, 16:51 Temat: Plamiasta - komentarze |
Już ? Aż nie możliwe
A swoją drogą to daje się we znaki , że Julci nie ma chwilowo na kciukowym
|
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-20, 10:19 Temat: Plamiasta - komentarze |
Cześć szalona mamuśko
Miłego dnia życzę |
Anelia
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-11, 14:14 Temat: Plamiasta - komentarze |
|
|