1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 22
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Plamiasta - komentarze
Anelia

Odpowiedzi: 603
Wyświetleń: 74122

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-10-25, 09:04   Temat: Plamiasta - komentarze
:shock:
Jula, proszę Cię nie przestawaj pisać ...
Ty to potrafisz poprawić humor :/hahaha/:

P.S. mam nadzieję, że jednak zachciało Ci się spać 8-) ;)

Pozdrawiam Ciebie i Twoich gości.
Pomimo tej dzisiejszej ponury jaka jest za oknem miłego dnia wszystkim życzę.

:rott:
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-10-12, 20:27   Temat: Plamiasta - komentarze
plamiasta napisał/a:
jutro wizyta ale nie wiem czy ona coś da

Julka odbyła się ta wizyta ? Jak poszło ?

:tull:
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-10-11, 18:44   Temat: Plamiasta - komentarze
Julka, mojej siostry mała teraz jest wśród średniaków ale Jej początki ponad rok temu wśród maluchów były identyczne jak u Twojego Kubusia tzn. codzienny płacz oraz "agresja" wśród przedszkolaków (gryzła inne dzieci, ciągła za włosy :roll: ) były nieuniknione. U Nas to trwało dość długo, jak dobrze pamiętam to około 8 m-cy :|
Rozmowy, tłumaczenia nie pomagały ...
Przyszedł czas, że mała sama oswoiła się z nowym otoczeniem i z dnia na dzień było coraz lepiej :)
Od 2 miesięcy Oliwka jest w grupie średniaków i wchodząc do przedszkola kiedy słyszy płacz nowych maluszków zadaje pytania: mamo, dlaczego te maluchy tak płaczą, przecież tutaj jest fajnie ? :lol:

U Nas był problem, bo mała Oli od zawsze była tylko z mamą. Nigdy nie zostawała u kogoś z rodziny sama. Wszędzie była z mamusią. Siostra nie zostawiała Jej nawet na godzinkę z kimś i właśnie dlatego pójście do przedszkola było dla Niej bardzo trudne, nie rozumiała dlaczego tak od razu musi być bez mamy pół dnia.

Dlatego rozumiem jak musi Ci być ciężko zostawić płaczącego maluszka w przedszkolu :tull: .
Ja nie mam dziecka ale tamtego czasu wiedząc, że Oliwka płacze i ja siedziałam w domu i płakałam :mhehm: a przecież jestem tylko ciocią.

Pomysł z psychologiem jest dobry :)
Ale myślę, że Kubuś potrzebuje po prostu więcej czasu aby to wszystko po swojemu przetrawić.
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-10-10, 21:36   Temat: Plamiasta - komentarze
Cześć Julka :cmok:

roman1130 napisał/a:
Zawsze gdy mam podły humor zaglądam do Ciebie, bo mam nadzieję że zarazisz mnie swoim optymizmem i wolą walki nie tylko z chorobą ale zwykłymi bolączkami naszego życia, to więcej niżeli najskuteczniejsze antydepresanty czy leki z apteki jakiegoś świętego zakonnika...

Podpisuję się pod słowami Romka i proszę abyś wróciła do Nas ze swoim optymizmem. Twoje posty często poprawiały mi humor. Przyzwyczaiłam się do Ciebie a teraz zwyczajnie czegoś mi brakuje ...
Myślę, że takich osób, które czekają na choćby małą dawkę uśmiechu jest więcej ...

:in_love:
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-10-01, 20:59   Temat: Plamiasta - komentarze
Cześć pracowita kobitko 8-)
Co u Ciebie ?

Zapisałaś się już na ten TK głowy :mhehm: ?

Pozdrawiam. Przesyłam wirtualnego buziaka a jakbym mogła to bym wyściskała :lol:

Zmykam ... :papap:
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-15, 20:54   Temat: Plamiasta - komentarze
Julcia :tull:
Jakoś tak przywykłam do Twoich wesołych wpisów, że teraz czytając ostatni post dziwacznie się czuję i martwię się o Ciebie :?ale?:
Choć niby powinnam wiedzieć , że przecież każdy ma Swoje dobre i złe dni :roll: to jakoś tak mi dziwnie ...
Julcia nic mądrego nie napiszę.
Odpocznij jeżeli możesz. Ani się nie obejrzysz jak dzieciaczki wrócą do domciu i znowu będzie wesoło.

plamiasta napisał/a:
słonko wróci i odewę się znów taka jak zawsze

Ponoć od jutra ma być słonecznie :-D
Trzymaj się Jula :cmok:
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-13, 20:17   Temat: Plamiasta - komentarze
Cześć Julcia :cmok:
A gdzie Ty się podziewasz :roll: ? Ostatnio jakoś mniej Ciebie widuję na forum :?ale?:
Wyłaź z ukrycia i zamelduj się wreszcie :mrgreen:
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-01, 22:14   Temat: Plamiasta - komentarze
No i fajnie, że dostałaś przedłużenie :)
Teraz zaciskamy kciuki aby była odpowiednia decyzja :uhm!:
bo jeżeli przyznają 20 kilka zł to szczerze nie wiem na co miałby to się przydać :?ale??:

A tak na marginesie :
Jula, dziś mi się śniłaś |wht?!| :mrgreen: a najśmieszniejsze jest to, że dopiero teraz sobie o tym przypomniałam :mrgreen: .
Dziwne to, bo przecież nigdy Ciebie nie widziałam.
Snu tak bardzo dokładnie nie pamiętam ale pamiętam, że spotkałyśmy się w miasteczku koło mnie, w jakimś markecie ...
Śmieszne jest też to, że w tym markecie znalazłam się i zamknęli go jak byłam jeszcze w środku. W środku było ciemno, byłam sama i nie wiedziałam jak mam wyjść.
Po chwili zobaczyłam, że Ty jesteś :shock: , że Ty tam pracujesz i zostałaś po godzinach ... szłaś w moją stronę, byłam zaskoczona, podeszłaś do mnie i przytuliłyśmy się :mrgreen: Pomogłaś mi wyjść i dalej szłyśmy gdzieś razem ale już pamięć moja nie sięga gdzie poszłyśmy :roll:
No, jaja :mrgreen:
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-30, 20:51   Temat: Plamiasta - komentarze
:?ale??:
Hallo Jula, jesteś tam :roll: ?
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-29, 16:57   Temat: Plamiasta - komentarze
Dzień dobry Julko :) Jak minął dzionek ?

P.S. I ja troszkę później zabiorę się za czytanie opowieści, które wyszukałaś :)
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-24, 21:36   Temat: Plamiasta - komentarze
Chwilkę mnie nie było a tu proszę :--: ręce, które leczą, ręce które były MI pisane, no właśnie: były ... :--: Was to trzeba już na każdym kroku pilnować.
A tak na poważnie to robi się ciekawie :mrgreen:
Więc nie przerywajcie sobie ;) i opowiadajcie dalej jak było ;) :--:

Pozdrawia lekko zazdrosna :)
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-23, 19:59   Temat: Plamiasta - komentarze
Julciu kochanie :flow:
Niespodziankę powinniśmy my zrobić a tu widzę, że niespodziankę zrobiłaś nam Ty :)
Z bukietem kwiatów przyjść nie mogę ale z życzeniami zawsze ...
Życzę Tobie wszystkiego co najlepsze.
A co może być lepszego od zdrowia ?
Więc życzę Ci kochana zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia :cmok: :flow:

Niech Twe najskrytsze marzenia się spełniają :in_love:

P.S. Iwuś wszyscy jesteśmy gapy ;) dziękujemy za przypomnienie ;)
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-22, 16:51   Temat: Plamiasta - komentarze
Już :shock: ? Aż nie możliwe :mrgreen:
A swoją drogą to daje się we znaki , że Julci nie ma chwilowo na kciukowym :mrgreen:
:tiaa:
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-20, 10:19   Temat: Plamiasta - komentarze
Cześć szalona mamuśko :mrgreen:
Miłego dnia życzę :)
Anelia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-11, 14:14   Temat: Plamiasta - komentarze
:/hahaha/:

Strona 1 z 2
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron