1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Aniaha
Odpowiedzi: 198
Wyświetleń: 58324
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-09-07, 08:23 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
rwa, zwana w mojej rodzinie (k).rwą kulszową, uniemożliwia mój przyjazd . Jak bardzo uniemożliwia, czyli jak bardzo boli i co w związku z tym komplikuje, nie będę opisywać, bo to forum onkologiczne i dość groteskowo by wyglądał spis moich dolegliwości w tym dziale i w tym temacie .
(jednak coś napiszę - (k).rwa to moja koleżanka, która nawiedza mnie dwa, trzy razy do roku, wiem jak sobie z ną radzić. Niesttey tym razem przyprowadziła cały burdel )
Jest mi bardzo, bardzo przykro z wielu powodów. Bo przeforsowałam termin, bo obiecałam Madzi i Gaździe i mojemu Synowi, bo zostawiłam w Żegiestowie serce na gaździnej wycieraczce, bo chciałam Was wszystkich poznać osobiście i wyściskać .
Mój pobyt w Żegiestowie był zdecydowanie najlepszą rzeczą, która mi się w tym roku przydarzyła. Jestem przekonana, że Wasze odczucia będą podobne, czego Wam z całego serca życzę , prosząc o wybaczenie mojej nieobecności |
Aniaha
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-09-03, 20:14 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Czy ktoś z szanownych Zlotowiczów będzie startował z Poznania? |
Aniaha
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-08-25, 18:12 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Najmłodszy ze mną
6 i 7 września
|
|
|