Autor |
Wiadomość |
Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
owcaMarta
Odpowiedzi: 305
Wyświetleń: 171883
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2011-01-10, 10:05 Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
Gosiu... Jak tam po urodzinach ?! I oczywiście zdaj raporcik jak się macie,czujecie....itd....???
BUZIAKI :* Miłego dnia |
owcaMarta
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2011-01-04, 10:22 Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
Wpadłam by życzyć Tobie oraz Małżownikowi miłego dzionka
Buziaki dla Was.... :* |
owcaMarta
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-12-29, 13:18 Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
GOSIU Gdy czytam jaka jesteś silna ile miłości we wszystko wkładasz.... Zazdroszczę Ci... to dziwne ale tak mi brak opieki nad kimś ... Wiem,że chodzi mi o opiekę nad mamą,że bierzę się to z tego,że nie ma jej...
Wiec , że bardzo się cieszę,że u Was pomimo tej wstrętnej choroby jest dobrze (tyle o ile)
Ale to dzięki Tobie. Dzięki tym wszystkim staranią i niekończącej się miłości :*
Jesteś WIELKA! Buziaki! |
owcaMarta
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-12-27, 19:34 Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
Gosiu TRZYMAM KCIUKI za jutrzejsze markery!!!!
Buziaki... |
owcaMarta
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-12-11, 12:14 Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
[b]Peti,
JESTEŚ WSPANIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAJLEPSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/b]
Ściskam :* |
owcaMarta
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-12-03, 12:21 Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
Peti,
pielęgniarka mi mówiła,że to dobrze,że pojawiają się siniaki. Mamcia też je ma od wkłówania igieł i również spore.
Ale powiedziała,że jeżeli one przeszkadzą czy bolą to : troszku spirytusu,kremu i masować to miejsce... ,że działa to rozgrzewająco... No nie wiem...
:* |
owcaMarta
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-12-01, 10:41 Temat: Nowotwór jądra - nasieniak (seminoma) z przerzutami |
Peti,
Ech... słów mi brakuje na Twoje oddanie dla Mężuśka... PRAWDZIWA miłość takiej to każdy chciałby dożyć...
Trzymam za Was kciuki. Jesteście dzielnym duetem
Całuję :** |
|