1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 7
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
madziorek

Odpowiedzi: 445
Wyświetleń: 70531

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-06-25, 22:12   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
jesteśmy z Tobą, Nadzieja sama wiesz............. ostatnia.moje kciuki masz w ilości na maxa
madziorek

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-05-06, 21:23   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
banialuka, ucałuj i pozdrów Nadzieję, przekaż jej całą masę ciepłych myśli i moje mocno zaciśnięte kciuki.
gontcha

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-05-04, 22:03   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
banialuka - przekaż Nadzieji, że mocno trzymam kciuki za Karolinkę i za nią. Pozdrów je serdecznie.
gontcha

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-04-18, 22:43   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
:cmok:
gontcha

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-04-18, 22:30   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Nadzieja - nie zawsze pisze, ale zawsze jestem :)
madziorek

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-04-17, 20:52   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Nadzieja, ja jak urodziłam Mikę Miś miał rok i osiem miesięcy.Też byłam sama, bo mąż na bandę zarabiał, i powiem Ci, że się super organizowałam tzn. dbałam tylko o to żeby było uprane i ugotowane- resztę olewałam :mrgreen: potem dzwoniłam do paru kumpeli coby wpadły na pogaduchy. A jak przyszły i widziały ten pier.... to mówiłam, że mogą sobie zrobić kawę, jak odgruzują chałupę :mrgreen: . Nie bój się prosić o pomoc, to normalne, że jest ciężko i trzeba się wesprzeć sąsiadką lub koleżanką szczególnie, że choroba Mamy daje Ci psychicznie w kość. Dbaj o siebie, bo jak padniesz to.... sama wiesz najlepiej.

[...] [przeniesione do tego posta]
madziorek

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-04-14, 17:29   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Nadzieja, pięknie :mrgreen: ostatnią fotkę na avatar proszę :mrgreen: o dzieciach nie wspominam, bo mi ślinka cieknie ;)

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron