1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 10
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Peti - komentarze
owcaMarta

Odpowiedzi: 316
Wyświetleń: 68080

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-01-10, 11:07   Temat: Peti - komentarze
Póki co jest okay i TAK właśnie będzie :) DOBRZE i do przodu :)

Hmmm Co do nastolatki...sama jeszcze niedawno nią byłam ale... ja byłam bardzo specyficzna,zapewne nie raz też wpadałam na różne dziwne dla ,,dorosłych'' pomysły ,ktore według mnie były świetne :P No ale co zrobić...

Przekonam się o tym jak to działa na rodziców gdy sama będę mamą...

Żyjcie spokojnie i szczęśliwie.... Buziaki :*
owcaMarta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-01-07, 15:30   Temat: Peti - komentarze
Sto Lat w zdrówku szczęściu i takiej miłości jaką daje Tobie Szanowny Małżowniku Twoja Żonka....

Samych pięknie spędzonych chwil z Twoją wesołą gromadką... Życzę to Tobie i Twojej RODZINCE...

Jeszcze raz wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN- MAŁŻOWNIKU

_itsme_ :mrgreen: :-D ;) Kwiatuszka odemnie nie dostaniesz bo to takie hmmm... NO TAKIE NIE MĘSKIE hihi ale szeroki uśmiech oraz przytulenie :)

Ściskam Was Kochani. Przyjemych urodzin.
owcaMarta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-01-06, 21:51   Temat: Peti - komentarze
,,Powinno się przynajmniej raz dziennie przeczytać jakiś ładny wiersz, zobaczyć piękny obraz, posłuchać przyjemnej piosenki lub porozmawiać z najlepszym przyjacielem. W ten sposób budujemy piękniejszą, bardziej wartościową część naszego istnienia.''

* Czytam dużo wierszy,uwielbiam cytaty
* Dziennie przeglądam fotografie -to najpiękniejsze widoki dla mojego serca...
* Muzyka -piosenki to moje życie,radio wciąż gra
* A WIEM,ŻE JEŻELI WEJDĘ NA TO FORUM TO DZIENNIE ZAMIENIĘ ZDANIE ZDANIE Z TOBĄ.... DZIĘKUJĘ !
owcaMarta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-01-05, 22:22   Temat: Peti - komentarze
Kochana nie załamuj sie. Myśl pozytywnie ! Jeszcze wiele wiele dni przed Wami i wspólnie spędzonych chwil. WIesz o tym przecież !
Wasze wspólne szczęście będzie trwało wiecznie. W Was samych w Waszych sercach.
A Małżownik wiesz,że jest cudowny-patrz jak dzielnie walczy. Jak chce być Twoim szczęściem i jak chce szczęście Ci dać. I Ty szczęściem jesteś dla niego! Oraz oparciem miłością oraz .........całym życiem.

Dziś przeczytałam taki cytat ale nie wiem czy jest on najlepszy na pocieszenie... Zapewne nie ,lecz to mady cytat a TY-Ty jesteś mądrą kobietą i wiem,że to zrozumiesz.

Oto On:
Kochać to także umieć się rozstać. Umieć pozwolić komuś odejść, nawet jeśli darzy się go wielkim uczuciem. Miłość jest zaprzeczeniem egoizmu, zaborczości, jest skierowaniem się ku drugiej osobie, jest pragnieniem przede wszystkim jej szczęścia, czasem wbrew własnemu.
— Vincent van Gogh
Jeżeli zranił Cię on i bardziej zasmucił to... to WYBACZ ! Przepraszam....

Trzymam kciuki za Was za Wasze szczęście Waszą miłość !!!! Ściskam Was cieplutko!
owcaMarta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-01-03, 13:02   Temat: Peti - komentarze
Gosiu :*

Gdy przeczytałam Twój post od razu włączyłam sobie piosenkę : Dżem ,,Do kołyski''

(...)Żyj z całych sił, i uśmiechaj się do ludzi
bo nie jesteś sam/a(...)
(...)Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć.
Bez znieczulenia bez niepotrzebnych nie spełnienia, myśli złych(...)

Ech... piękna piosenka.

Życzę Wam samych przyjemnych wspólnych chwil,bez bólu,zmarwień ,trosk i łez !
Łez Wam życzę jedynie tych ze szczęscia.

Ściskam Wam serdcznie :* I przytulam do serducha!
owcaMarta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-12-23, 04:43   Temat: Peti - komentarze
Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać -
- a nie otrzymywać.

[ Bertold Brecht ]
owcaMarta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-12-20, 21:17   Temat: Peti - komentarze
:bravo" ::thnx:: :flower: :flower: :flower: :heart: :heart: :heart: :heart:

Grzeczna Dziewczynka !!!!!!! :-D

Kochany TATUŚ Kochana TEŚCIOWA i KAŻDY kto nam stara się pomóc w najmniejszy chociaż sposób!!!

Buziaczki Gosiu! Wciąż o Was myślę....
owcaMarta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-12-20, 21:07   Temat: Peti - komentarze
Peti,

:nunu: :nunu: :nunu: :nunu: :nunu: POWINNAŚ DZIŚ TY ,,DOSTAĆ'' ODEMNIE PO DUPCE!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CHYBA W KOŃCU CZAS U CIEBIE NA.......... ODPOCZYNEK

Opiekujesz się Mężusiem dbasz o dom o dzieci i całą resztę. Chyba Ci nie muszę przypominać (zresztą Twoich własnych) słów,że nie jesteśmy ROBOTAMI!?

Święta zapewne też przygotowujesz Ty...sama?!
[uoeee] [uoeee] [paluszkiem] [paluszkiem] Ech... Kobitko moja Kochana....

Święta podobno to czas relaksu i odpoczynku :P Trzymaj się i........ PROSZĘ O PUBLICZNĄ OBIETNICĘ,ŻE.................. ODPOCZNIESZ!!!!!!!! Czekam....
owcaMarta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-12-17, 18:48   Temat: Peti - komentarze
PETI kochana moja...

To co było-nie powróci. To już za Wami. Wiele można sobie zarzucać-ale jaki to ma sens?! I gdzie tu NASZA wina,MOJA...CZY TWOJA? Czy my uczyliśmy się w tych dziecinach...?! NIE!!!! Teraz jest nam łatwiej mówić o chorobach bo więcej na ich temat czytamy i dowiadujemy się ale.... to DOPIERO czy też JUŻ....teraz...
Peti napisał/a:
Nie mogę tego przeżyć...dlaczego wtedy nie drążyłam tego tematu...nie wybaczę tego sobie do końca życia.

Nie masz prawa tak myśleć i czuć!
Jesteś wspaniałą żoną,matką....
Ile kobiet będących w ,,takiej'' sytuacji nie zawinęło by kiecki i nie uciekło gdzie pieprz rośnie?! MILIONY!!!
A TY?! Ty trwasz przy Mężusiu,jesteś jego OSTOJĄ PODPORĄ MIŁOŚCIĄ OPIEKUNKĄ ŻONĄ KOBIETĄ PIELĘGNIARKĄ .....JESTEŚ JEGO ŻYCIEM... a przede wszytkim jesteś człowiekiem : MĄDRYM WSPANIAŁYM WYROZUMIAŁYM KOCHAJĄCYM człowiekiem...
I jak każdy człowiek możesz się mylić.

Całuję Cię Kochana!!! Musisz wierzyć,że robisz wszystko by jak najdłużej cieszyć się wspólnymi zapewne teraz najpiękniejszymi chwilami!!!!
owcaMarta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-12-16, 21:25   Temat: Peti - komentarze
8-) 8-) 8-) WZOROWA ŻONKA !!!!!!!!!!!!

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron