1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 150
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
owcaMarta

Odpowiedzi: 514
Wyświetleń: 110164

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-11-24, 21:27   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
madziorek,

DUŻO SIŁY....
Wiem....piszę się łatwo... trudniej jest żyć z tym na codzień....
Masz wielkie serce i dobrą duszę... !!!!

:* Trzymaj się ciepło!!!
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-11-24, 00:21   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
kikoska, dziękuje za pamięć, zainteresowanie i buziaka. Niestety, nie dzieje się u mnie nic dobrego, a wręcz przeciwnie koszmar trwa......
Więzy rodzinne przekazywane z pokolenia na pokolenie są świętością,codziennością.
Bliskość i miłość rodzinna to nie frazesy- nie w naszym przypadku. Relacje rodzinne to spuścizna-pełne zaangażowanie. Tym bardziej przykro, że co kilka miesięcy stajemy razem na czyimś grobem.
Nieludzkie to, nie do ogarnięcia przez kochające osoby,ale........ musimy żyć dalej :-(
Jeszcze raz: dzięki za pamięć.
Nie admin, nie mod tylko zwykły forumowicz madziorek
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-11-14, 20:40   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Dziękuje...
gontcha

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-30, 20:32   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Zosi...

madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-30, 20:03   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
http://www.youtube.com/watch?v=kiZh8leAP8c
ostatni post -kocham Cię Mami :heart:
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-09, 22:47   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
w tak krótkim czasie tracę drugą ukochaną osobę. Żyje w jakimś koszmarze.
Wasz "zadziorek"
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-08, 22:42   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
:cry:
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-05, 22:37   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Tak bardzo teraz potrzebuje Twojego wsparcia Mamuś.
Proszę gdziekolwiek jesteś, nie zapraszaj tam naszych bliskich.
Nie dźwignę tego.
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-09-19, 11:13   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Kai_30, zazdroszczę Ci.
Każdy z nas przechodzi etap niedowierzania, przynajmniej mnie ten etap nie ominął.
Twój Tatko ma wyznaczoną drogę- tęczą.
Im już jest dobrze, ich już nie boli.
A Ty i ja mamy drogę smutku. I ból,który już rozrywa moją duszę,i spokój (szok)który Tobie pozwala mówić co czujesz.
Zazdroszczę Ci tego....... bo później jest dużo gorzej, i proszę Cię, gdy szok minie, odezwij się, nie zamykaj, ja tu będę czekać.

[ Dodano: 2010-09-19, 12:15 ]
Lena W., Twój ból może być Twoją wskazówką na resztę życia.
Pomaganie innym koi i nadaje sens temu co się stało....
Dziękuje Ci za Twoje chęci i....... proszę o jeszcze :)
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-09-19, 10:42   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Pamiętam, Mamuś,że jako dziecko zadałam Ci pytanie: czym jest miłość??
Zacytowałaś mi Kubusia Puchatka: Wiesz Prosiaczku..... miłość jest wtedy.... kiedy kogoś lubimy...... za bardzo.

Lubię za bardzo Mamuś-Ciebie, gdziekolwiek teraz jesteś, wiem, że jesteś blisko mnie.
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-09-12, 10:24   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
DumSpiro-Spero, bardzo Ci dziękuje za ten post. I wszystkim którzy są przy mnie, w czasie żałoby, szczególnie teraz gdy minął szok, zostawiając pustkę, ból i tęsknotę.
rakar, nie rozumiem, Twoich dwóch ostatnich zdań, pewnie dlatego, że nie chcę ich zrozumieć, więc nie rozwijajmy tematu. :)
Pozdrawiam Was ciepło.
gontcha

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-08-28, 23:13   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
to fotka z dzisiaj...

...dla Ciebie, dla Mami :tull:
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-08-28, 22:59   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Dziś Mami lecą mi łzy, z żalu i bezsilności. Tęsknota osłabia, otępia-nie mam w sobie ciętej riposty, siły przebicia. Boli każdy gest, dotyk, słowo. Drażni receptory, pobudza emocje.
Miałaś dziś, w godzinie naszego pożegnania nad grobem tęcze. Mamuś nie ma Cię ze mną miesiąc....... :cry:
madziorek

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-08-24, 19:07   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Dostałam telefon, od osoby bliskiej sercu jednak jak dotąd nie znanej mi osobiście.
Wiadomości przekazane przez tą osobę, uspokoiły mnie i wyciszyły emocje. Emocje różne, którymi jestem targana. Dziękuje Ci.
gontcha

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-08-22, 22:01   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziu.... :/pociesza:/ Mami jest z Tobą cały czas, tylko cichutko...

Strona 1 z 10
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron