1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak nerki + rak płuc - ciąg dalszy |
Anula
Odpowiedzi: 407
Wyświetleń: 146257
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-03-02, 18:59 Temat: Rak nerki + rak płuc - ciąg dalszy |
Pixi,
tak bardzo mi żal, że się nie udało Tomka wyciągnąć z tej wrednej choroby i strasznie mi smutno, jak pomyślę, co Ty teraz przeżywasz. Tulę Cię mocno, trzymajcie się..... |
Anula
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-02-06, 17:41 Temat: Rak nerki + rak płuc - ciąg dalszy |
Pixi, mocno przytulam i ślę dobre myśli w Waszą stronę. |
Anula
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-01-18, 23:41 Temat: Rak nerki + rak płuc - ciąg dalszy |
Pixi, jestem strasznie zasmucona Waszą sytuacją. Myślę o Was bardzo ciepło i z całych sił zaciskam kciuki, żeby nastąpiła poprawa. Przytulam...... |
Anula
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2009-11-30, 19:30 Temat: Rak nerki + rak płuc - ciąg dalszy |
Pixi, zaglądałam do Twojego wątku z niepokojem, ale też z nadzieją. Bardzo się cieszę, że nexavar działa, ogromnie Wam kibicuję. Znam kogoś, kto mimo kilku przerzutów z raka nerki, żyje już ponad 3 lata - bierze właśnie nexavar i jeszcze inne leki, nie wiem jakie.
Ja miałam obustronnego raka nerek, ale minęło już 6 lat od operacji i nic złego się nie dzieje ( tfu, tfu, przez lewe ramię i stuk, stuk w niemalowane)! Tylko ten strach, że wróci......ale da się z tym żyć Ściskam Was serdecznie i bądźmy wszyscy dobrej myśli. |
|
|