1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 2
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Mam dość chorego męża
Basia2000

Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 22258

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2015-04-14, 20:41   Temat: Mam dość chorego męża
Nie chcę być złym prorokiem, ale obawiam się, że pijaństwo Twojego męża może osiągnąć apogeum, przecież on w swoim mniemaniu ma do tego prawo i powód - ma raka. Będzie się nad sobą użalał i chlał, a Ty miej to głęboko w nosie, jak będzie się awanturował i uprzykrzał Wam życie postrasz go interwencją policji, albo o taką interwencję poproś. Bądż nieustępliwa i konsekwentna , nie cofaj się ani na milimetr, dla dobra swojego i swojego dziecka.
Trzymaj się, ściskam.
  Temat: Mam dość chorego męża
Basia2000

Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 22258

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2015-04-13, 07:46   Temat: Mam dość chorego męża
To co robi Jolana dla innych to jej świadomy wybór, ma do tego prawo i chwała jej za to, ale Aniemilch ma prawo do swojego własnego wyboru i też chwała jej za to, że chce chronić siebie i swoje dziecko. Obowiązkiem rodziców , którzy wydają na świat dziecko jest zapewnienie mu spokojnego i bezpiecznego dzieciństwa, dzieciństwo tego chłopca jest pełne patologii i horroru. Agniemilch pamiętaj dzieci są bezbronne , nie powinny ponosić konsekwencji niewłaściwych wyborów ich rodziców. Jeszcze jedno, zazwyczaj, choć zdarzają się wyjątki to patologia rodzi patologię. Chciałabyś takiego życia dla swojego syna jakim żyje jego ojciec? NIE! Więc podejmij szybką i właściwą decyzję.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron