1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 3
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rozpadający się nowotwór płuca lewego. Wysoka temperatura
Bblondi

Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 53842

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-02-26, 21:36   Temat: Rozpadający się nowotwór płuca lewego. Wysoka temperatura
::rose:: bardzo mi przykro.... bardzo..... /aga.
jeśli kiedykolwiek będziesz chciał pogadać to pisz proszę
Bblondi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-02-14, 22:58   Temat: Rozpadający się nowotwór płuca lewego. Wysoka temperatura
Paweł - każdy z nas wolałby przejąć ból na siebie. To jest właśnie miłość.... / spokojnej nocy jeśli to możliwe / aga
Bblondi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-02-14, 22:26   Temat: Rozpadający się nowotwór płuca lewego. Wysoka temperatura
To zrozumiałe, że Mama boi się bólu. Moja mama mówiła, że jest jej wszystko jedno co będzie oby tylko nie bolało. Moja mama odchodziła pogodzona z losem - przynajmniej ja myślę, że tak było. Tylko my - jej najbliższe osoby nie mogliśmy się z tym pogodzić. I nadal myślę, że nie możemy. Pielęgnuj każdą chwilę z Mamą - ja nie wiem skąd człowiek ma tyle siły ale uwierz, ze większość z nas która żegnała swoich bliskich miała taką nadprzyrodzoną siłę - nie czujesz zmęczenia, twoje potrzeby stają się nagle takie małe... Sama nie wiem jak to możliwe. Siły i odwagi Ci życzę. /aga ps myślę (choć może nie mam prawa), że Ci co odchodzą to czują, że koniec jest bliski - tylko czasami nie dają nam tego poznać bo nie chcą nas martwić.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron