1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znaleziono 1 wynik
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Jak żyć po stracie ukochanej osoby
Bogna

Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 26635

PostDział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej   Wysłany: 2012-02-16, 20:40   Temat: ISKIERKA NADZIEI
Witam serdecznie. Nazywam się Bogna. Jestem osobą niepełnosprawną fizycznie. Wiem,
czym jest strata Ukochanej Osoby (Osób). Gdy miałam 17 lat, w wypadku samochodowym
zginęli moi Rodzice. Długo nie mogłam sobie z tym poradzić. Cierpiałam w samotności,
która "krzyczała ciszą". Pomocną dłoń podała mi wtedy moja Ciocia. Tylko Ona umiała mnie wysłuchać i wesprzeć. Nie pozwoliła mi się załamać. Dzięki Cioci uwierzyłam w siebie.
Właśnie dlatego założyłam blog:http:// skrzydlanadziei.blogspot.com/ na który bardzo serdecznie wszystkich zapraszam. Marzę, aby przekazać innym tę "iskierkę" nadziei, która jest tak potrzebna do życia każdemu.

[ Dodano: 2012-02-17, 11:50 ]
Witaj Anelio! Bardzo poruszył mnie Twój wpis na Forum. Bardzo Ci współczuję po śmierci
Twojego Kochanego Taty. Wiem, co czujesz i jak musi być Ci ciężko, szczególnie, że swój
ból przeżywasz w samotności. Doświadczyłam tego samego, gdy po tragicznej śmierci
moich Rodziców ze swoim cierpieniem zostałam sama, bo nikt nie chciał zrozumieć,
co czuję.
Bardzo chciałabym Ci pomóc - być z Tobą w tym trudnym dla Ciebie czasie. Jeśli tylko
chcesz, proszę napisz do mnie na adres: skrzydlanadziei@wp.pl
Serdecznie Cię pozdrawiam i proszę pamiętaj, że nie jesteś sama
Bogna

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron