Autor |
Wiadomość |
Temat: Prośba i interpretację wyników. |
Bonaj
Odpowiedzi: 84
Wyświetleń: 27589
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-08-26, 16:39 Temat: Prośba i interpretację wyników. |
O jejku. Jak to możliwe ,że tak szybko.
Współczuję Ci bardzo i łączę się w bólu.
Przyjmij moje kondolencje. |
Bonaj
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-08-18, 12:51 Temat: Prośba i interpretację wyników. |
mama_inka napisał/a: | na wszelki wypadek pani onkolog przepisała kroplówki wzmacniające. Ma dostać trzy. Fajnie że, z hospicjum do domu pielęgniarka przyjedzie nie musi się męczyć po szpitalach tylko w domku sobie to przyjmie. |
Cieszę się, że Twoja Mama czuje się dobrze. Takie kroplówki po chemii są zbawienne.
Nie wiem czy to psychika chorego czy faktycznie te kroplówki wzmacniają i wypłukują chemię, ale dla mojej mamy są bardzo pomocne.
Wczoraj moja Mama miała chemię. Dzisiaj pielęgniarka przyjdzie zapodać kroplówkę. |
Bonaj
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-08-10, 10:01 Temat: Prośba i interpretację wyników. |
mama_inka napisał/a: | Trzymsjcie kciuki żeby to jakoś zniosła. |
Trzymam
Napisz jak się Mamusia czuje po chemii.
Niektórzy źle znoszą chemię, a niektórzy jakby brali antybiotyk.
Niech Mamusia dużo pije , żeby wypłukać chemię i nawodnić organizm. |
Bonaj
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-06-09, 09:57 Temat: Prośba i interpretację wyników. |
mama_inka napisał/a: | Dzięki.
Już ma ustalony termin, ma być 12 czerwca w Bystrej a koło 16 czerwca operacja. |
To tylko się cieszyć i trzymać kciuki, żeby było tak samo jak z rakiem piersi.
Z tego co czytałem to szpital w Bystrej jest dobrym szpitalem i moim zdaniem mama jest w bardzo dobrych rękach. |
Bonaj
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-06-09, 08:36 Temat: Prośba i interpretację wyników. |
mama_inka napisał/a: |
Pomoże mi ktoś w interpretacji wyniku. Czy stan jest bardzo zły ma moja mama szanse na wyleczenie ?
Pozdrawiam |
Rak niedrobnokomórkowy ma lepsze rokowania od np. drobnokomórkowego .
Jest jest możliwość operacji to trzeba sie cieszyć i zrobić ją jak najprędzej. |
|