Witaj amri.
Jesteś mocną kobietą .Trzymaj tak dalej a zanim się obejrzysz a już bedziesz po chemii. Trzymam kciuki za was wszystkie dziewczyny bo jedziemy na tym samym wózku
Witam.
mnie po pierwszej chemii włosy wypadły. Zal było bardzo tym bardziej że miałam długie włosy.Najpierw skruciłam do łopatek, pózniej do ramion a jak były placki to maszynka i kolanko. Teraz już mi odrastają i to w dodatku kręcone. Peruke dobrałam jak jeszcze miałam swoje włosy więc kolor jest identyczny tylko że są krótkie.
Pozdrawiam.
Witaj amri.
Słyszałam że dr Bocian jest dobrym specjalistą. Idę do niego na wizytę bo podobno zajmuje się rekonstrukcjami a ja chciałabym aby określił czy ja kwalifikuję się do tego. Chciałabym też wyłuskać pierś prawą i zrobić nową Nie mam pojęcia czy w ŚCO ruszyły rekonstrukcje.
Witam.
Chorobę wykrył Piątkowski. Operował Sękowski a teraz jest Olszewska. Moim chemikiem jest dr D. Kucharczyk- fajny człowiek i lekarz.Tak leczę się w ŚCO. Byłam w Gliwicach ale tam mówili mi to samo co i tu. Mam dzieci i wolałam być na miejscu.
Trzymaj się cieplutko. Pozdrawiam
Witam. Od jakiegoś czasu jestem z wami. Jesteście szczególnie mi bliskie bo sama jestem po przejściach. Mastektomia lewostronna 4 cykle chemii czerwonej- to wszystko już za mną. Operowana byłam 16 czerwca a latem straciłam włosy.Wszystko to już minęło. Teraz jestem na zoladeksie i tamoksifenie i jestem pewna że wyjdziemy wszystkie na prostą. jestem po mammografii piersi prawej bo tam też są zmiany ale po biopsji mammotomicznej wiadomo że są łagodne i do obserwacji(obserwowana byłam przed rakiem 4 lata-i zachorowałam!!!) Nieszczęścia chodzą parami bo w dzień pierwszej chemii mój syn 16 lat się połamał i trafiłdo
szpitala.Teraz wychodzi na prostą i ja z nim.NIE MAM zamiaru poddać się i cały czas walczę.pozdrawiam wszystkich.