1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 3
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: kretka83 - komentarze
Chanel

Odpowiedzi: 69
Wyświetleń: 17551

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-01-30, 10:20   Temat: kretka83 - komentarze
Witaj kretko!

Myślałam, że to tylko u mnie tak z tą tęsknotą i żalem, ale widzę, że tak po prostu jest...
Tyle chciałoby się jeszcze zrobić, powiedzieć, usłyszeć... Za szybko ludzie odchodzą...
Ja w marcu wypiję kieliszek.

Zdrówka dla syna życzę! A mama może jeszcze zmieni zdanie?
A może dobrym wyjściem byłaby dla niej praca na pół etatu? Miałaby czas na pobycie sama ze sobą i czas na bycie z ludźmi.

Ściskam ciepło :tull:
Chanel

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-01-06, 13:24   Temat: kretka83 - komentarze
Cieszę się kretko, że święta miło Wam upłynęły.

U mnie jest tak, jak Niki napisała
Cytat:
najpierw jest szok ,a po czasie przychodzi swiadomośc tego że to co się stało jest nieodwracalne,
przychodzą mysli, że juz nigdy nie zrobimy razem tego czy tamtego ...
.
Cytat:
kiedy stanie pomnik, to był dla mnie bardzo trudny moment , i chyba dla wielu osob wtedy własnie jest to ostatnie pożegnanie

Fakt - każdy jest inny. Np. mojej siostrze pomaga oglądanie zdjęć z mamą a u mnie odnosi to wręcz odwrotny skutek.

Nowy Rok się zaczął, więc spokojnego i dobrego roku życzę Ci kretko!
Chanel

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-11-07, 11:38   Temat: kretka83 - komentarze
izowita napisał/a:
Zauważyłam, że własnie często na pogrzebach ta najbliższa rodzina nie płacze i zawsze zastanawiałam się jak to możliwe - teraz już wiem :( Czujemy pustkę, ból i zmęczenie ...

Tak właśnie było na pogrzebie Tereni. Rodzina nie płakała, a ja płakałam jak głupia - za siebie, za nich, z bezsilności, żalu ...
Myślę, że rodzina tak reaguje, bo czuje się wypalona. Tyle dni, miesięcy na najwyższych obrotach a potem nagle nic ... Pustka ...

Kretko - w kwestii płakania niestety nie poradzę Ci. Dzisiaj już mi zabrakło łez.
Ale i Tobie w końcu popłyną... _itsme_
Dobrze, że Twoja mama ma Was, wnuka i pracę. To jej pomoże pozbierać się. Siedzenie w pustym domu to nic dobrego.
Idę poczytać w Twoim wątku (kurcze, o co chodzi z tą jo?), bo taka byłaś pełna wiary i optymizmu.
Też łatwiej mi jest pisać niż mówić. I jestem tu teraz, bo dzięki Wam nie jestem sama, bo Wy też to przeżywacie/przeżywaliście.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron