Autor |
Wiadomość |
Temat: śluzak rzekomy otrzewnej |
Cyntia
Odpowiedzi: 129
Wyświetleń: 53443
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-09-20, 18:02 Temat: śluzak rzekomy otrzewnej |
Wiki, nie wiem co powiedzieć Tak bardzo chciałam, aby wszystko inaczej się potoczyło Jestem z Tobą kochanie |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-09-08, 17:48 Temat: śluzak rzekomy otrzewnej |
Wiki |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-09-05, 10:44 Temat: śluzak rzekomy otrzewnej |
Wiki nie miałam dostępu do kompa.Wracam, czytam co piszesz i serce mi pęka Boże jak bardzo mi żal Ciebie i Twojego Tatusia Tak bardzo chciałabym Wam jakoś pomóc.... Pisz co u Was i nie poddawaj się mimo wszystko>Sciskam i przytulam Was mocno |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-08-21, 14:30 Temat: śluzak rzekomy otrzewnej |
Wiki, co u Was? Odezwij się, jeśli możesz.... |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-08-14, 16:37 Temat: śluzak rzekomy otrzewnej |
|
Cyntia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-08-05, 19:56 Temat: śluzak rzekomy otrzewnej |
Wiki kochanie bardzo mi przykro, że ta wstrętna choroba tak męczy Tatusia.Walczcie jednak i nie poddawajcie się zbyt łatwo Twoja postawa jest wspaniała, bo jesteś wspaniałą kobietką. Z pewnością Tatuś jest z Ciebie dumny. Sciskam Was bardzo mocno |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-07-26, 18:22 Temat: śluzak rzekomy otrzewnej |
|
Cyntia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-07-25, 11:43 Temat: śluzak rzekomy otrzewnej |
Wiki nie jestem w stanie Ci doradzić, ale cały czas ślędzę Twój wątek.Myślę że z pewnością odezwie się tutaj ktoś z większą wiedzą, kto skutecznie Ci pomoże Napisz jak wypadnie poniedziałkowa wizyta. Pozdrawiam. |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-07-17, 07:54 Temat: śluzak rzekomy otrzewnej |
Wiki, myślę że w Waszej sytuacji nawet hinduski fakir pozwoliłby sobie na niecenzuralne wyrazy Myślę , że wykrzyczenie swoich emocji troszeczkę ulżyło Tatce. Sytuacji wolę nie komentować, bo i ja napiszę jeszcze coś niezbyt ladnego. Cały czas czytam Wasz wątek i mocno trzymam kciuki. Zyczę Wam dużo cierpliwości i pogody ducha. Koniecznie daj znać we wtorek, jak wypadły badania. |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-07-07, 21:20 Temat: śluzak rzekomy otrzewnej |
Wiki, wiem że to wszystko jest bardzo trudne Tak mi przykro gdy piszesz o Tatusiu, o tym jaki jest drobniutki i kruchy Wiem ,że najtrudniejsze są dla was te niewiadome . Najgorsze jest poruszanie się w ciemnościach, niepewność i niewiedza Musicie jednak czekać. To lekarze podejmą decyzję o dalszym postępowaniu. Tymczasem posłuchaj rad Zuzi,.Porozmawiaj z lekarzami w jaki spobob wzmocnić Tatusia, jak mu pomoc przygotować się do walki. nie jestem w stanie fachowo Ci pomóc, ale cały czas jesem tu z Tobą. |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-06-28, 18:01 Temat: śluzak rzekomy otrzewnej |
Bardzo mocno trzymam kciuki |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-06-26, 20:45 Temat: śluzak rzekomy otrzewnej |
Wiki nie jesteś sama. Jest tu sporo mądrych osób, które są w stanie wiele doradzić, a także takich ktore tego nie potrafią, ale trzymają kciuki za Ciebie i Tatusia |
|