1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Peti - komentarze |
Ddorota
Odpowiedzi: 316
Wyświetleń: 68080
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-03, 14:03 Temat: Peti - komentarze |
Peti, kochana, idziemy za Wami tą drogą, chociaż nigdy przecież nie wiadomo jak to się wszystko potoczy... Wczoraj mój Mąż powiedział coś co może choć troszkę ukoi Twoje zbolałe serduszko - Jak już przejdę Tam , na drugą stronę, to poczekam tam na ciebie... przecież nigdzie dalej już nie pójdę... będę tam czekał...
I tak Peti będzie, a tam nie będzie już łez ani śmierci... i już nic nie rozłączy ani Was, Waszej miłości... i nas... i innych...
Peti, jesteś tak dzielną Niewiastą i taka wciąż bądź - dla Twojego kochanego Małżowinka ale i dla siebie też...
|
Ddorota
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-01, 23:18 Temat: Peti - komentarze |
Peti, też się za Was modlę... Niech Bóg będzie z Wami... niech będzie z Wami w ten szczególny swój sposób, teraz, w tym najtrudniejszym chyba czasie...
ale to nie koniec, Wasza miłość Peti, tak jak to pięknie ujęłaś będzie trwać zawsze, taka miłość nigdy się nie kończy... nasze życie zmienia się, jesteśmy i zaraz nas nie będzie, ale taka miłość jaka Was połączyła będzie trwać niezmiennie... bez względu na to co i kiedy się wydarzy...
i tylko dlaczego tak to boli....
|
Ddorota
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-02-08, 22:33 Temat: Peti - komentarze |
Peti, nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem... ale musimy walczyć... i będzie dobrze, bo przecież nie może być inaczej
pozdrawiam cieplutko Was oboje |
Ddorota
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-01-29, 01:14 Temat: Peti - komentarze |
Peti,
nie za bardzo jeszcze wiem jak pisać na tym Forum, jestem to nowa, chociaż od dawna już Wam towarzyszę, śledząc Wasze losy. Jesteśmy w podobnej sytuacji, mój ukochany Mąż też ma przerzuty na wątrobę i właśnie się dowiedzieliśmy że niestety ale się powiększyły znacznie... ufff... Sama już nie wiem co robić, ale wciąż nie tracę nadzieji że jeszcze będzie dobrze i Tobie też z całego serca tego życzę i przytulam tak bardzo, bardzo mocno...
ddorota |
|
|