1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 4
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Peti - komentarze
Ddorota

Odpowiedzi: 316
Wyświetleń: 68080

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-03-03, 14:03   Temat: Peti - komentarze
Peti, kochana, idziemy za Wami tą drogą, chociaż nigdy przecież nie wiadomo jak to się wszystko potoczy... Wczoraj mój Mąż powiedział coś co może choć troszkę ukoi Twoje zbolałe serduszko - Jak już przejdę Tam , na drugą stronę, to poczekam tam na ciebie... przecież nigdzie dalej już nie pójdę... będę tam czekał...
I tak Peti będzie, a tam nie będzie już łez ani śmierci... i już nic nie rozłączy ani Was, Waszej miłości... i nas... i innych...
Peti, jesteś tak dzielną Niewiastą i taka wciąż bądź - dla Twojego kochanego Małżowinka ale i dla siebie też...
:/pociesza:/
Ddorota

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-03-01, 23:18   Temat: Peti - komentarze
Peti, też się za Was modlę... Niech Bóg będzie z Wami... niech będzie z Wami w ten szczególny swój sposób, teraz, w tym najtrudniejszym chyba czasie...
ale to nie koniec, Wasza miłość Peti, tak jak to pięknie ujęłaś będzie trwać zawsze, taka miłość nigdy się nie kończy... nasze życie zmienia się, jesteśmy i zaraz nas nie będzie, ale taka miłość jaka Was połączyła będzie trwać niezmiennie... bez względu na to co i kiedy się wydarzy...
i tylko dlaczego tak to boli....
:/pociesza:/
Ddorota

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-02-08, 22:33   Temat: Peti - komentarze
Peti, nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem... ale musimy walczyć... i będzie dobrze, bo przecież nie może być inaczej :tull:
pozdrawiam cieplutko Was oboje
Ddorota

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-01-29, 01:14   Temat: Peti - komentarze
Peti,
nie za bardzo jeszcze wiem jak pisać na tym Forum, jestem to nowa, chociaż od dawna już Wam towarzyszę, śledząc Wasze losy. Jesteśmy w podobnej sytuacji, mój ukochany Mąż też ma przerzuty na wątrobę i właśnie się dowiedzieliśmy że niestety ale się powiększyły znacznie... ufff... Sama już nie wiem co robić, ale wciąż nie tracę nadzieji że jeszcze będzie dobrze i Tobie też z całego serca tego życzę i przytulam tak bardzo, bardzo mocno...
ddorota

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron