Autor |
Wiadomość |
Temat: VIII Zlot Forumowiczów Fundacji Dum Spiro-Spero |
Dronka82
Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 41956
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-05-10, 07:33 Temat: VIII Zlot Forumowiczów Fundacji Dum Spiro-Spero |
Madzia70, podsyłam badanie obrazowe
http://radar.bourky.cz/
Co prawda radar nie obejmuje Waszej lokalizacji dokładnie, ale można podejrzewać, że opady z Krakowa dojdą i do Was:)
[ Dodano: 2015-05-10, 08:36 ]
Włącz play:) I do czasu pokazywanego trzeba dodać 2 h, to czas obecny (mąż mnie przeszkolił):) |
Dronka82
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-05-09, 22:05 Temat: VIII Zlot Forumowiczów Fundacji Dum Spiro-Spero |
Można snuć jedynie domysły, że nie będzie to czas zmarnowany (ee, to pewniak!)... Pewnie pełen emocji, dobrych, ciepłych, bo jest się w tym miejscu, gdzie czas się zatrzymuje (a może odwrotnie- gna jak szalony), ale ludzie wiedzą dużo i czują mocno, bo kontakt z rakiem zmienia wrażliwość. Czerpią siłę od siebie w każdej postaci, rozmawiając "na poważnie", wydurniając się, spacerując w strugach życiodajnego deszczu. Klnąc, grzejąc się siłą miłości do ludzi... Jak mój tata dożyje, mama nie będzie w żałobie, a dzieci będą zdrowe, mąż nie wyjedzie, ja nie wykorzystam wszystkich możliwości wzięcia wolnego w pracy, gps nie zwariuje i odważę się wyruszyć w bardzo długa podróż sama (z wrodzoną nieśmiałością,i gubieniem poza granicami mojego miasta) - też się pojawię na następnym zjeździe.
Tak czy inaczej - jesteście w centrum zainteresowania, wszystkie maile otrzymuję: VIII zlot... Przesyłam Wam Słońce - u nas grzało, Wam tez zaświeci:) |
Dronka82
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-05-09, 09:24 Temat: VIII Zlot Forumowiczów Fundacji Dum Spiro-Spero |
Hmm, rzekłabym na Waszym miejscu - pogoda barowa |
Dronka82
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-04-28, 19:03 Temat: VIII Zlot Forumowiczów Fundacji Dum Spiro-Spero |
A mnie tata poprosił o zawiezienie na "ojcowiznę", nie odmówię mu, więc i ja odpadam, choć z żalem, już naszykowałam książki na drogę. Życzę Wam pomyślnych wiatrów:) |
Dronka82
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-04-01, 14:37 Temat: VIII Zlot Forumowiczów Fundacji Dum Spiro-Spero |
Ale Dronka pod dużym znakiem zapytania, kto wie co się u nas będzie działo. Chciałabym jednak uciec stąd tam, gdzie łapiecie oddech. Jest mi potrzebny. I nie zawłaszcza, a wypożycza do celów badawczych, testuje na nich swoje pomysły i oddaje w stanie (zazwyczaj) nienaruszonym. |
Dronka82
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-03-30, 12:58 Temat: VIII Zlot Forumowiczów Fundacji Dum Spiro-Spero |
Jeśli przyjadę - zapewniam profesjonalną opiekę nad Państwa dziećmi |
Dronka82
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-03-29, 21:26 Temat: VIII Zlot Forumowiczów Fundacji Dum Spiro-Spero |
Nowy Targ? |
|