1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 6
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: EDYCJA własnych postów na forum.
DumSpiro-Spero

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 15112

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-04-16, 01:55   Temat: EDYCJA własnych postów na forum.
Jolu, dziękuję! Choćby za chęć pomocy :tull:
W razie pytań lub dalszych informacji napisz proszę do mnie pw lub emaila.
Jeszcze raz dziękuję :)
DumSpiro-Spero

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-04-15, 13:09   Temat: EDYCJA własnych postów na forum.
Chyba pierwszy raz na tym forum zacytuję sama siebie 8-) ,
ze specjalną dedykacją tegoż cytatu dla użytkownika vioom :
Cytat:
Chcielibyśmy zachować czasową możliwość edycji własnego postu (wg ustaleń kadry opiekującej się forum: do 30 min. po napisaniu postu) jednak takie ustawienie niestety powoduje problemy techniczne. Będziemy starać się temu jakoś zaradzić i docelowo przywrócić w/w możliwość.

Czy tak trudno powyższe przeczytać i przyjąć do wiadomości?..

vioom, i specjalne zalecenia dla Ciebie:
  • jeśli znasz informatyka, który nieodpłatnie usunie nam usterkę w skrypcie phpbb (nie wiemy gdzie ona zaistniała niestety - na forum bowiem w ciągu roku dokonano kilkudziesięciu modyfikacji skryptu) - będziemy wdzięczni !!
  • jeśli powyższe nie wchodzi w grę i nie jesteś w stanie zaakceptować aktualnych rozwiązań - nie narażaj się na ten niewątpliwy dyskomfort braku możliwości edycji własnego postu i czasowo nie pisz u nas po prostu. Powrócisz, gdy zostaną przywrócone stosowne udogodnienia.
DumSpiro-Spero

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-04-15, 11:44   Temat: EDYCJA własnych postów na forum.
vioom, polecam uważne przeczytanie pierwszego postu (mojego zresztą) w tym wątku.
W mojej opinii - nie doczytałeś.
DumSpiro-Spero

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-04-14, 22:44   Temat: EDYCJA własnych postów na forum.
Dlatego gorąco polecam przed wysłaniem postu wciskanie guzika 'podgląd' :-D
(mam nadzieję, że wszyscy wiedzą gdzie on jest :?ale?: )
DumSpiro-Spero

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-04-14, 14:35   Temat: EDYCJA własnych postów na forum.
banialuka napisał/a:
DSS ja mam nadzieję ze nie odebrałaś źle mojego wczorajszego pytania?

banialuka <uscisk>
nie wiem nawet czy i gdzie takowe pytanie zadałaś :oops: 8-)
To moja kochana ekipa szturchnęła mnie - że coś warto na ten temat napisać :)
Poza tym: kto pyta - nie błądzi! :-D
DumSpiro-Spero

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-04-14, 14:08   Temat: EDYCJA własnych postów na forum.
Drodzy Forumowicze.

Zapewne zauważyliście w ostatnim czasie zmiany dotyczące możliwości edycji własnego postu - w tym ostatnio zlikwidowanie takiej możliwości w ogóle.
Przyczyna całego zamieszanie wzięła swój początek z następującego faktu:

Być może niektórzy z Was przypominają sobie forumowicza zevit. Dołączył do nas jako przyszły -w swoim zamyśle i planach- student medycyny i lekarz. Przywitany został bardzo sympatycznie. Rozwinęło się kilka dyskusji.
Jedna poszła nie po jego myśli i edytował wszystkie swoje wypowiedzi, pozostawiając forum w bardzo niezręcznej sytuacji - dyskusje bowiem, w których brał udział wyglądają teraz na 'ni przypiął, ni przyłatał' - nie wiadomo na co w ogóle zostały udzielone odpowiedzi i całość jest po prostu nie zrozumiała.
Okazuje się, że większość for (tych uczęszczanych) ma jakieś ograniczenie czasowe w edycji postów lub tę edycję zlikwidowaną z tego samego powodu - mają po prostu podobne doświadczenia.

Chcielibyśmy zachować czasową możliwość edycji własnego postu (wg ustaleń kadry opiekującej się forum: do 30 min. po napisaniu postu) jednak takie ustawienie niestety powoduje problemy techniczne. Będziemy starać się temu jakoś zaradzić i docelowo przywrócić w/w możliwość.

W chwili obecnej polecam wszystkim:
  1. Korzystanie przed wysłaniem postu z opcji podgląd (osobiście napisałam na tym forum dotąd 1363 posty, zawsze korzystam -zanim wyślę post- z opcji podgląd - i w związku z tym naprawdę rzadko odczuwam potrzebę edycji własnego postu);
  2. W razie potrzeby kontakt z Opiekunem Działu (lub jakimkolwiek Moderatorem), który na Waszą prośbę edytuje wskazany post w uzgodnionym zakresie. Moderatorzy są na forum codziennie, niemal zawsze jest ktoś z nas obecny - wystarczy pw.

Jeśli ktoś z Was ma jakieś pytania - wątek oczywiście jest otwarty.
pozdrawiam ciepło wszystkich.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron