1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 9
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
DumSpiro-Spero

Odpowiedzi: 198
Wyświetleń: 58324

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-09-05, 19:53   Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Katarzyna73 napisał/a:
boję się że tak przekombinujesz Gazdo, iż na finał wyląduję z jakowymś baranem :mrgreen:

Albo ze mną w pontonie :-D :mrgreen: (zapraszam!)
DumSpiro-Spero

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-09-05, 19:52   Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Johanka napisał/a:
Idę wtedy nie bacząc na skutki.
Johanka napisał/a:
(No co, zawsze warto spróbować, a może to będzie mój dobry dzień... )

To będzie Twój DOBRY DZIEŃ... , zobaczysz :mrgreen:

A w przerwie, na Słowacji, gdy dobijemy do brzegu - wypijemy słowackie tmave za tę brawurę i zwycięstwo :-D |uscisk| (nad lękami i takimi tam).

Ja się już jednego nauczyłam - nic tak nie łączy i nie raduje jak wspólny spływ Popradem (szczególnie przy niskim stanie wody) :mrgreen: .
Jestem pewna, że dojdziesz do takich samych wniosków :littlehs: .
DumSpiro-Spero

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-09-05, 19:03   Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Johanka napisał/a:
A tu dostałam ( nie powiem od kogo) propozycję spływania. Oczywiście to propozycja tzw. NIE DO ODRZUCENIA :--:

Ano nie do odrzucenia, bo:

Johanka napisał/a:
Strzelec, posiada broń, to mu nikt nie podskoczy.

|dev| :yyy:
DumSpiro-Spero

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-09-05, 13:49   Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Mam prośbę do wszystkich Zlotowiczów o zabranie, w miarę możliwości, sandałów.
Już tłumaczę o co chodzi.
Czeka nas spływ Popradem, 4-godzinny. Jest obecnie niski stan wody i przeżycia będą spore - będziemy bowiem trafiać na przeszkody typu wielkie kamienie. Trzeba będzie wtedy (dla odważnych) wysiąść i pchnąć ponton - stojąc w nurcie rwącej rzeki, na śliskich i ostrych kamieniach. Ta czynność należy do "kapitana okrętu", jednak ten często potrzebuje wsparcia.
W samym pontonie również pojawia się woda - musicie mieć obuwie, które można zamoczyć, nawet gdy nie będziecie wysiadać by pomóc zepchnąć ponton z kamienia (sandały, klapki, boso - do wyboru).

W międzyczasie odpoczynek w knajpie (las, łąka i nic więcej) na Słowacji - doskonałe słowackie posiłki, piwo (można płacić złotówkami), widoki i plac zabaw dla dzieci.

Gwarantuję moc wrażeń i uśmiech od ucha do ucha po powrocie :-D .

:) _littleflower_
DumSpiro-Spero

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-09-05, 12:55   Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Barana radzę wziąć wszystkim - impreza z baranem przewidziana jest przy grillu (nad Popradem) w sobotę wieczór. Im więcej osób zadeklaruje barana tym dla wszystkich będzie taniej. 8-)
Nie obiecuję na pewno, ale mamy też dużą szansę na zwrot kosztów (podacie mi potem numery rachunków bankowych - dostaniecie od Fundacji przelew, nie wiem niestety jeszcze w jakim zakresie - czy częściowo pokrywający koszty czy w całości, ale cosik będzie... :) ), znalazł się bowiem sponsor (który pokryje część kosztów).

Tych, którzy nie potwierdzili udziału z Zlocie - proszę o pilne potwierdzenie.
Tych, którzy jeszcze się nie zdecydowali - serdecznie zachęcam. Kto nie był, nie zna jeszcze tej atmosfery... :in_love:
DumSpiro-Spero

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-08-13, 14:51   Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Ja też z baranem proszę.
DumSpiro-Spero

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-08-04, 21:44   Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Gazda napisał/a:
Pani Admirała?

Tylko spróbuj!

|kill|   :evil:

PS. W jakimś artykule w Gazecie Wyborczej napisano o mnie "Prezeska fundacji onkologicznej". Zapewniam, że w odpowiedzi wyraziście zaznaczyłam swoje tym związane zniesmaczenie.
Zatem, Panie Baciar ( http://otolaryngologia201...pl/baciarka.pdf ), składam propozycję nie do odrzucenia - jako żem niewiasta niepokorna i nieskora do zbędnych i nieuzasadnionych w satysfakcjonujący mnie sposób ustępstw - pozostańmy przy tytułologii tradycyjnej.
Gazdo Drogi :heart: :-D .
DumSpiro-Spero

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-08-04, 09:41   Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Gazda napisał/a:
Kto jeszcze??

Ekhm.. :tiaa:
DumSpiro-Spero

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-07-26, 21:00   Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Gazda napisał/a:
Z całą pewnością na zlocie lekarstw nie braknie...

Pewnie nie braknie, ale w razie potrzeby można podjechać do apteki na Słowację.

Wieczory u Gazdy bywają upojne.

A dni atrakcyjne.

PS. Powyższe to oczywiście żart ;)
[kwadr]

PS2. Proszę mnie zapisać na liście Zlotowiczów.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron