Autor |
Wiadomość |
Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
DumSpiro-Spero
Odpowiedzi: 198
Wyświetleń: 58324
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-09-05, 19:53 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Katarzyna73 napisał/a: | boję się że tak przekombinujesz Gazdo, iż na finał wyląduję z jakowymś baranem |
Albo ze mną w pontonie (zapraszam!) |
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-09-05, 19:52 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Johanka napisał/a: | Idę wtedy nie bacząc na skutki. |
Johanka napisał/a: | (No co, zawsze warto spróbować, a może to będzie mój dobry dzień... ) |
To będzie Twój DOBRY DZIEŃ... , zobaczysz
A w przerwie, na Słowacji, gdy dobijemy do brzegu - wypijemy słowackie tmave za tę brawurę i zwycięstwo (nad lękami i takimi tam).
Ja się już jednego nauczyłam - nic tak nie łączy i nie raduje jak wspólny spływ Popradem (szczególnie przy niskim stanie wody) .
Jestem pewna, że dojdziesz do takich samych wniosków . |
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-09-05, 19:03 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Johanka napisał/a: | A tu dostałam ( nie powiem od kogo) propozycję spływania. Oczywiście to propozycja tzw. NIE DO ODRZUCENIA |
Ano nie do odrzucenia, bo:
Johanka napisał/a: | Strzelec, posiada broń, to mu nikt nie podskoczy. |
|
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-09-05, 13:49 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Mam prośbę do wszystkich Zlotowiczów o zabranie, w miarę możliwości, sandałów.
Już tłumaczę o co chodzi.
Czeka nas spływ Popradem, 4-godzinny. Jest obecnie niski stan wody i przeżycia będą spore - będziemy bowiem trafiać na przeszkody typu wielkie kamienie. Trzeba będzie wtedy (dla odważnych) wysiąść i pchnąć ponton - stojąc w nurcie rwącej rzeki, na śliskich i ostrych kamieniach. Ta czynność należy do "kapitana okrętu", jednak ten często potrzebuje wsparcia.
W samym pontonie również pojawia się woda - musicie mieć obuwie, które można zamoczyć, nawet gdy nie będziecie wysiadać by pomóc zepchnąć ponton z kamienia (sandały, klapki, boso - do wyboru).
W międzyczasie odpoczynek w knajpie (las, łąka i nic więcej) na Słowacji - doskonałe słowackie posiłki, piwo (można płacić złotówkami), widoki i plac zabaw dla dzieci.
Gwarantuję moc wrażeń i uśmiech od ucha do ucha po powrocie .
|
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-09-05, 12:55 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Barana radzę wziąć wszystkim - impreza z baranem przewidziana jest przy grillu (nad Popradem) w sobotę wieczór. Im więcej osób zadeklaruje barana tym dla wszystkich będzie taniej.
Nie obiecuję na pewno, ale mamy też dużą szansę na zwrot kosztów (podacie mi potem numery rachunków bankowych - dostaniecie od Fundacji przelew, nie wiem niestety jeszcze w jakim zakresie - czy częściowo pokrywający koszty czy w całości, ale cosik będzie... ), znalazł się bowiem sponsor (który pokryje część kosztów).
Tych, którzy nie potwierdzili udziału z Zlocie - proszę o pilne potwierdzenie.
Tych, którzy jeszcze się nie zdecydowali - serdecznie zachęcam. Kto nie był, nie zna jeszcze tej atmosfery... |
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-08-13, 14:51 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Ja też z baranem proszę. |
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-08-04, 21:44 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Gazda napisał/a: | Pani Admirała? |
Tylko spróbuj!
PS. W jakimś artykule w Gazecie Wyborczej napisano o mnie "Prezeska fundacji onkologicznej". Zapewniam, że w odpowiedzi wyraziście zaznaczyłam swoje tym związane zniesmaczenie.
Zatem, Panie Baciar ( http://otolaryngologia201...pl/baciarka.pdf ), składam propozycję nie do odrzucenia - jako żem niewiasta niepokorna i nieskora do zbędnych i nieuzasadnionych w satysfakcjonujący mnie sposób ustępstw - pozostańmy przy tytułologii tradycyjnej.
Gazdo Drogi . |
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-08-04, 09:41 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Gazda napisał/a: | Kto jeszcze?? |
Ekhm.. |
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-07-26, 21:00 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Gazda napisał/a: | Z całą pewnością na zlocie lekarstw nie braknie... |
Pewnie nie braknie, ale w razie potrzeby można podjechać do apteki na Słowację.
Wieczory u Gazdy bywają upojne.
A dni atrakcyjne.
PS. Powyższe to oczywiście żart
PS2. Proszę mnie zapisać na liście Zlotowiczów. |
|