Autor |
Wiadomość |
Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Edvige
Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 102622
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-14, 16:48 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Bardzo dziękuję Gospodarzom za wspaniała gościnę
Cieszę się bardzo, że mogłam Was poznać osobiście i spędzić fantastyczne chwile w tak zacnym gronie i rodzinnej atmosferze
Nie ze wszystkimi pożegnałam się osobiście, ale mam nadzieję, że jeszcze wiele razy będziemy się witać |
Edvige
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-08, 06:05 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Potwierdzam również swój przyjazd w piątek rano a wyjazd w niedzielę rano. Zakwaterowanie i sparowanie zostawiam Tobie Gazdo
pozdrawiam Jadwiga |
Edvige
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-01, 20:39 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Potwierdzam również swój przyjazd w piątek rano a wyjazd w niedzielę rano - szt. 1. Podobnie jak łezka decyzję z kim mnie "sparujesz" zostawiam Tobie Gazdo |
Edvige
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-24, 20:56 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Robercie wielkie dzięki i do zobaczenia na zlocie |
Edvige
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-24, 16:17 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Bardzo chciałam Was poznać ale jest tak długa lista, że teraz wiem dlaczego nie załapałam się na ten zlot.
Mam nadzieję, że na X zdrowie pozwoli i wystarczy miejsca.
pozdrawiam Jadwiga |
Edvige
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-14, 17:40 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Jeśli jeszcze można to też proszę o wpisanie mnie na listę.
Będzie to mój pierwszy raz |
|