1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 3
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak piersi, wznowa po 8 latach
Erevain21

Odpowiedzi: 229
Wyświetleń: 97822

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-05-03, 15:25   Temat: Rak piersi, wznowa po 8 latach
zniesiesz. zniesiesz, pamietaj by sie dobrze bawic:)
Erevain21

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-04-20, 14:01   Temat: Rak piersi, wznowa po 8 latach
Wiele osób dostaje antydepresanty prosto od onkologa przewaznie te lzejsze jak np luxeta .Jesli masz zalamanie nerwowe, poczatki depresji, lęki itp. Przy zostawieniu sprawy samej sobie po pewnym czasie wlaczaja sie reakcje somatyczne coraz silniejsze i nieprzyjemne(np poty z niczego). Psychologa ja bym sobei darował , takei rozmowy przewaznie niewiele wnosza a leków nie przepisze bo z niego nie lekarz-no chyba ze jest psychiatra;)Czesto sa to zaburzenia biologiczne na poziomie chemii mozgu i krótka terapia antydepresantami wyrównuje te procesy.
Zreszta zrozumiane jest ,że wprzypadku chorób nowotworowych psychika wysiada i chorym i rodzinie.

A psychiatra to naprawde "równy "gość:) Wiem bo sam chodze, dzieki niemu jakos funkcjonuje z nerwica wegetatywna w tle:)
Pozdrawiam
Erevain21

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-04-04, 12:42   Temat: Rak piersi, wznowa po 8 latach
Nika2 napisał/a:
Witam wszystkich
Jestem już w pracy ,w domku nie mogłam usiedzieć ciągle myślałam o chorobie ,a tu jakoś szybciej czas leci. Następna wizyta u onkologa 18 kwietnia ,narazie czuję się dobrze tylko trochę wróciły wybuch jak w menpoauzie po tych lekach hormonalnych chyba :?ale?:
Pozdrawiam wszystkich

Tak, to po hormonach.
Pzdr:)

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron