1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: "Ukryte terapie" Jerzy Zięba |
Gazda
Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 44485
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2017-04-22, 07:36 Temat: "Ukryte terapie" Jerzy Zięba |
Tomku. Bardzo Ci współczuję i depresji, i hipochondrii. Nie uważam jednak, by to forum było miejscem w którym powinieneś poszukiwać alternatywnych metod "leczenia" swoich dolegliwości, a tym bardziej podważał skuteczność metod które działają, czego dowodem jestem między innymi ja. To tyle w kwestii ripost ciętych. I proszę - uważaj co napiszesz w odpowiedzi na mój post. Bo prośba, byś się od odpowiedzi powstrzymał, raczej nie poskutkuje. |
Gazda
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2017-04-22, 00:24 Temat: "Ukryte terapie" Jerzy Zięba |
tomasz555, czy mógłbyś pisać swoje posty wyłącznie na trzeźwo? |
Gazda
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-06-08, 08:07 Temat: "Ukryte terapie" Jerzy Zięba |
Kolego adam3city, jeśli nie chcesz, by Twoja Mama leczyła się konwencjonalnie, i forsujesz tutaj poglądy niejakiego Zięby Jerzego, który cudownie uzdrawia "bez stosowania środków sztucznie syntetyzowanych", to chyba nie jest to miejsce dla Ciebie... a może po prostu skorzystajcie z uzdrawiających umiejętności Zięby, i potem wróć opowiedzieć o sukcesie? |
|
|