Autor |
Wiadomość |
Temat: rak piersi, to jest masakra jakaś ! |
Gazda
Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 11158
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-09-10, 16:37 Temat: rak piersi, to jest masakra jakaś ! |
Co to? Wykopaliska? |
Gazda
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-08-25, 16:09 Temat: rak piersi, to jest masakra jakaś ! |
Witaj Dagmaro |
Gazda
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-08-25, 13:46 Temat: rak piersi, to jest masakra jakaś ! |
Doczytałem, doczytałem... Niemniej z treścią swojego postu zgadzam się w zupełności... |
Gazda
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-08-25, 13:41 Temat: rak piersi, to jest masakra jakaś ! |
A teraz jak to mawiał mój dziadek wypychając mnie z łódki na środku jeziora: "do brzegu, do brzegu..."
Jeśli zamieścisz jakieś konkretne informacje, będziemy być może w stanie w jakiś sposób Ci pomóc. Jeśli chodzi o marudzenie... każdy w chorobie nowotworowej powinien być nastawiony na sukces. Również rodzina. Narzekanie na lekarzy nic nie da. Gdyż to oni dają nam szansę na życie. |
Gazda
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-08-25, 12:34 Temat: rak piersi, to jest masakra jakaś ! |
Cała nadzieja w lekarzach. Jeśli załączysz DOKŁADNY odpis diagnozy, z całą pewnością znajdzie się kilka osób, które poinformują Cię o standardach obowiązujących w przypadku leczenia choroby, jak również wskażą najlepszych specjalistów... |
Gazda
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-08-25, 11:37 Temat: rak piersi, to jest masakra jakaś ! |
Niestety. Lekarze w Krakowie byli bezwzględni. W kolejce stali zarówno ci z "miasta", jak i ci którzy leżeli w CO. Nie dali się bydlaki nawet przekupić, żeby człowiek bez kolejki został przyjęty. Skandal. |
Gazda
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-08-25, 11:04 Temat: rak piersi, to jest masakra jakaś ! |
Od poniedziałku do piątku. Weekendy są wolne... i dobrze. Można się choć odrobinę zregenerować... |
|