1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 9
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Wyniki tomografii - czy mogłabym poprosić o pomoc?
Honorata

Odpowiedzi: 387
Wyświetleń: 87682

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-05-23, 17:50   Temat: Wyniki tomografii - czy mogłabym poprosić o pomoc?
Madga ja też jestem pewna, że Cię słyszał i rozumiał co mówisz i że ten uścisk był tego potwierdzeniem. Może tatko nie miał wszystkiego o czym w życiu marzył, ale miał to czego potrzebował i co byłoby przedmiotem zazdrości wielu ludzi na świecie: MIAŁ MIŁOŚĆ !!! Te Twoje ostatnie słowa brzmią trochę jak pożegnanie... Mam nadzieję, że to nie koniec i będziesz nas odwiedzać, bo Twoja obecność to od czasu do czasu a teraz ogromne doświadczenie może pomóc innym. Ale na to wszystko potrzeba czasu i ja zdaję sobie z tego sprawę. Wkrótce przyjdzie Wam pożegnać tatkę. I pamiętaj, nie mów mu "żegnaj" tylko... "do zobaczenia". Jeszcze raz Cię ściskam. Ukłony dla mamy i męża. _littleflower_
Honorata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-05-23, 09:08   Temat: Wyniki tomografii - czy mogłabym poprosić o pomoc?
Madziu - naprawdę strasznie mi przykro. Jesteś wspanialą dziewczyną i bardzo dobrze się tatą opiekowałaś. Napewno czuł Twoją miłość ::rose::
Honorata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-05-22, 19:19   Temat: Wyniki tomografii - czy mogłabym poprosić o pomoc?
Jestem z Tobą całym sercem Madziu :tull:
Honorata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-05-20, 17:10   Temat: Wyniki tomografii - czy mogłabym poprosić o pomoc?
|przytula|
Honorata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-05-11, 08:20   Temat: Wyniki tomografii - czy mogłabym poprosić o pomoc?
Lepszej córki mieć by nie mógł. Zgadzam się ze wszystkim. :-D
Honorata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-05-09, 09:17   Temat: Wyniki tomografii - czy mogłabym poprosić o pomoc?
Madziu, trzymajcie się. Bardzo to wszystko musi być ciężkie dla Was, ale najważniejsze, że jesteście w tym wszystkim razem. Wspieraj mamę jak możesz, bo ona pewnie najgorzej to znosi. Trzymaj się :/pociesza:/
Honorata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-04-22, 21:42   Temat: Wyniki tomografii - czy mogłabym poprosić o pomoc?
I tak trzymać :-D Pozdrawiam |uscisk|
Honorata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-04-17, 20:42   Temat: Wyniki tomografii - czy mogłabym poprosić o pomoc?
Madziu - strasznie mi przykro, że tata tak się czuje. Mama będzie operowana na Grabiszyńskiej. A kiedyś sama pracowała na Hirszwelda :-( . I pomagała odchodzić innym. Smutne to wszystko. Jedyne co mnie pociesza to to że mama po wizycie u siostry ma lepszy humor i pozytywniejsze nastawienie. W zeszłym tygodniu miała okropne -wybierała gdzie chce być pochowana itd :shock: Trzymaj się złotko i pisz do nas - nie jesteś sama - pamiętaj o tym ::thnx::
Honorata

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-04-16, 08:17   Temat: Wyniki tomografii - czy mogłabym poprosić o pomoc?
Trzymaj się Madziu. Ludzie różnie reagują, ale część z nich jest świadoma tego że odchodzi. Moja szwagierka (26l) umierała na raka jelita grubego. Ostatnie jej słowa w pełni świadome były: "Zawołajcie lekarza, ja umieram". Wcześniej cały dzień spędziła jakby w pół śnie, próbowała wstawać. Bardzo bolały ją nogi, ale chciała wstawać do toalety. Potem przysypiała i tak w kółko. Wcześniej pytała: "Co mówią lekarze?" Ja jej na to odpowiadałam: "Mówią, że ciężko się dochodzi do siebie po tej operacji, którą miałaś, ale wkrótce będzie lepiej, tylko trzeba poczekać" A ona mi na to:"Gó...no prawda" :shock: Czyli, że wiedziała o tym że umiera. Zmarła chyba ze 4 godziny potem. Także często ludzie wiedzą. Trzymaj się, ja wkrótcę będę we Wrocławiu. Mama ma mieć usunięte prawe płuco. Też bardzo się boję. Pozdrawiam Cię i życzę dużo siły.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron