1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: VII zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Iza-55
Odpowiedzi: 87
Wyświetleń: 39916
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2014-09-22, 20:42 Temat: VII zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Z naszej strony również serdeczne podziękowania dla Wszystkich. Magia serdeczności, zrozumienia i urok samych gór sprawia, że człowiek choć na chwilę odrywa się od codziennych trosk i obowiązków. Dużo wrażeń... niespodziewani goście ..... i właśnie te rydze, przygotowane wyśmienicie przez Nikę i Zoi:) Dziewczyny spisałyście się na medal ...rydze na masełku, kurki z jajecznicą i opieńki ze śmietaną, czy można chcieć więcej:))
Magda, tak ciepło opisałaś nas zlotowiczów. Bardzo Ci za to dziękujemy:)
Moja siostra szczęśliwa:)
Pozdrawiamy serdecznie Iza-55 i ekipa:) |
Iza-55
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2014-09-15, 20:48 Temat: VII zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Wow Zoi, ale cieszę się, że Cię zobaczę |
Iza-55
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2014-09-15, 19:09 Temat: VII zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
A ja dla odmiany chciałam dopisać 3 osoby: brata, jego córkę i córkę kuzynki.
Pozdrawiam i cieszę się na ten wypoczynek. Obie z siostrą jesteśmy już zmęczone ostatnim maratonem po szpitalach. Pozdrawiam i do zobaczenia:) |
Iza-55
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2014-08-31, 16:21 Temat: VII zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Ok:) to proszę o dopisanie mnie i siostry. Jeżeli liczba osób wzrośnie, dam znać:)
Pozdrawiam. Iza-55 |
|
|