1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Peti - komentarze |
IzaM
Odpowiedzi: 316
Wyświetleń: 68080
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-05-09, 21:06 Temat: Peti - komentarze |
Gosiu, nie piszę tu często, ale zaglądam codziennie i mocno trzymam kciuki za Ciebie i Najmłodszą i za Waszą magiczną więź z Robertem. Taka miłość jak ta, która połączyła Was, zdarza się raz na milion... Ściskam Cię mocno |
IzaM
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-02, 16:13 Temat: Peti - komentarze |
Tak jak Katarzynka36, wchodzę to co chwila w nadziei, że może jednak to był chwilowy kryzys i teraz jest lepiej...
Gosiu, mnie też dane było spotkać na swojej drodze wspaniałego mężczyznę - codziennie dziękuję losowi za niego i naszą rodzinę. Wiem, że to największy dar jaki można otrzymać w życiu, że wszystko inne jest tylko dodatkiem. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie Twojego cierpienia i gdybym tylko mogła w jakiś sposób, gdybyśmy wszyscy tutaj mogli - ludzie, którzy myślą o Was i mają Was w swoich sercach dzień i noc - gdybyśmy potrafili zmieniać kolej rzeczy, to uwierz mi, że nad Wami wciąż, nieustannie, świeciłoby słońce.
Dajesz swojemu Małżowinkowi dużo więcej niż możnaby chcieć - jestem pewna, że Waszej miłości nie straszna nawet śmierć. Nam dajesz wciąż, każdym swoim wpisem, przepiękną, niezapomnianą lekcję miłości, oddania i dobroci. Gdybyśmy my mogli dać Ci cokolwiek w zamian...
Przytulam Cię mocno. |
IzaM
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-01, 14:53 Temat: Peti - komentarze |
Gosiu, przytulam Cię mocno i wciąż myślę o Was, o Tobie - o Waszej pięknej miłości.
Łzy same ciekną po policzkach...
Los bywa tak strasznie okrutny... |
|
|