1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: KOLEJNĄ OFIARA RAKA - mój TATKO- PROSZE O RADY? |
JaInka
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 7792
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-03-28, 09:58 Temat: KOLEJNĄ OFIARA RAKA - mój TATKO- PROSZE O RADY? |
JUDOKA napisał/a: | DEXAMETHAZON -miał brac 1 tabletke 3 x dziennie a brał 3x po 3 ... |
Sprawdź, czy na pewno, bo normalnie tego sterydu zapisują dużo, np. 4 tabl. dwa razy dziennie.
JUDOKA napisał/a: | RAK ! JA MU JUZ NIE POMOGE !.. |
To, niestety, częsta reakcja. Najprościej i najszybciej można wymusić prawidłowe zachowanie tekstem: "poproszę o odmowę na piśmie".
Trzymaj się |
Temat: KOLEJNĄ OFIARA RAKA - mój TATKO- PROSZE O RADY? |
JaInka
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 7792
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-03-27, 18:23 Temat: KOLEJNĄ OFIARA RAKA - mój TATKO- PROSZE O RADY? |
Jeśli pytasz o rady...
Pierwsza mądra rzecz - to wejście na to forum Ludzie stąd pomagają mi bardzo często. Przede wszystkim w wyjaśnianiu różnych spraw - których przecież nie rozumiem. U lekarza mąż często notuje "bez zrozumienia", potem ja tu przepisuję - i dostaję dokładne wyjaśnienie. Dostaję też dobre rady, wręcz "instrukcje" - o jakie badania mam lekarza prosić, albo czego używać na bolącą nogę. Poza tym moge sie wygadac przed osobami, ktiore maja podobne problemy i mnie rozumieją. No i - jakby co - zawsze pocieszą i rozśmieszą.
Z dużym współczuciem |
|
|