Autor |
Wiadomość |
Temat: Marjanna - komentarze |
JustynaS1975
Odpowiedzi: 191
Wyświetleń: 39472
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-06-12, 18:44 Temat: Marjanna - komentarze |
marjanna napisał/a: | jest dobrze!!! |
Bardzo się cieszę
Tobie też życzę mnóstwa słońca nad głową (oczywiście używanego z umiarem ) oraz przede wszystkim szczęścia w sercu.
Pozdrawiam serdecznie |
JustynaS1975
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-12-30, 10:24 Temat: Marjanna - komentarze |
Marjanna, jest dla mnie radością gdy widzę Twój wpis. I do tego wpis o tym, że jest OK. Niech dalej tak trwa!!!
marjanna napisał/a: | Justynko,
piekniejesz z dnia na dzien! Ostatnie zdjecie jest bardzo twarzowe i radosne |
Bardzo dziękuję
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dobrego nowego roku 2013 (oczywiście podstawa to zdrowie, zdrowie, zdrowie, a do tego dalej takiej pogody ducha, szczęścia i radości w sercu, mnóstwa miłości i serdeczności wokół siebie)
I czekam na dalsze wpisy. |
JustynaS1975
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-23, 08:32 Temat: Marjanna - komentarze |
Marjanko, konsultuj się. Mam nadzieję, że to nic poważnego.
Pozdrawiam cieplutko
PS. i na pewno to wszystko wina pomidorów |
JustynaS1975
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-22, 16:57 Temat: Marjanna - komentarze |
Marjanko, cieszę się, że piszesz. Bardzo się cieszę. Lubię Cię czytać, bo wnosisz radość i gdy czytam Ciebie to nie czuję się jak skończona idiotka. W swoim odbiorze świata jestem podobna do Ciebie. Także fajnie się Ciebie czyta i przynajmniej w tym wszystkim nie czuję się osamotniona
Też ma rowerek i teraz też jeżdżę wieczorami, bo w dzień za bardzo się nie da.
marjanna napisał/a: | Chodzę już na basem, zapomniawszy o bliźnie na plecach, która lekko wyłania się z każdego rodzaju stroju kąpielowego |
U mnie nie da się ukryć, że jedna pierś jest mniejsza od drugiej i dziesiątki śladów po wkuciach centralnych, ale ... mnie to nie przeszkadza, skoro komuś przeszkadza, to niech nie patrzy
marjanna napisał/a: | W ogódku mam istne szaleństwo pomidorowe...........
Ależ pyszne te pomidory. Jem w przeróżnych postaciach -)
One podobno odmładzają!!!! |
To odmładzaniu bardzo podoba mi się bardzo
Marianko, trzymaj tak dalej. Odzywaj się do nas. Wnoś promyczki radości. Życzę Ci zdrowia, dalej takiej pogody ducha |
JustynaS1975
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-26, 19:00 Temat: Marjanna - komentarze |
Tak, Marjanna, pisze rzadko, ale zawsze bardzo pozytywnie. Fajnie się czyta i od razu buzia się cieszy
Marjanno, pozdrawiam Cię serdecznie |
JustynaS1975
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-06-27, 21:00 Temat: Marjanna - komentarze |
Marjanno, gdy widzę Cię na forum, buzia mnie się uśmiecha i 'bieżę' szybciutko czytać Twoje pozytywne wpisy .
marjanna napisał/a: | przytyłam (...) jakieś 2 kilo jak sądze
- nie ważyłam się, ale czuję po sukienkach lekkie ograniczenie swobody |
marjanna napisał/a: | i w moim przekonaniu oznacza, że organizm ma się dobrze -) |
W moim przekonaniu też.
marjanna napisał/a: | w przyszłym tygodniu wybieram się na badania
i po kolejną kroplóweczkę Ipi -) |
Życzę Tobie tego samego co Bercie, niech magiczny płyn IPI zdziała cuda
marjanna napisał/a: | I z takim przekonaniem postaram się wytrwać do dnia badań! |
Tak jest, organizm ma się dobrze, ... w tym trwamy wytrwale
Pozdrawiam Cię serdecznie |
JustynaS1975
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-22, 19:57 Temat: Marjanna - komentarze |
Marjanno, ogromnie się cieszę, że się odezwałaś, po pierwsze dlatego, że się odezwałaś , a po drugie, że zawsze Ciebie się świetnie czyta Twoja energia udziela mnie się przez kompa
marjanna napisał/a: | nowe wiejsckie życie ogromnie mnie wciąnęło,
z pewną dozą zniechęcenia spoglądam na urządzenia komunikacji na odległość, uznając wyższość kontaktu osobistego w ramach powrotu do natury....
po pracyn plewię i podlewam ogródek,
rozwijam kontakty towarzyskie,
i padam do łóżka
i śpię, bez żadnych prochów -) |
Normalnie raj
marjanna napisał/a: | Uchodowałam już sałate i rzodkiewki, jak również botwinę. Dziś na obiad chłodnik! Pyszota. |
Mniam mniam
marjanna napisał/a: | Moja skóra nabrała nowych kolorów, wydaje się, że teraz płynie w niech krew, a poprzednio jakby zanikła sprawiając, że byłam dramatycznie blada.
'dziś też jestem blada, ale to już inna jakość bladości!! |
Mam tak samo
marjanna napisał/a: | - ale i tak jestem tu szczęśliwa! |
Bądź szczęśliwa dalej !!!
Pozdrawiam Cię serdecznie Życzę Ci dalej takiej pozytywnej energii, miej dalej taką radość w sobie i oczywiście zdrowia |
JustynaS1975
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-29, 09:20 Temat: Marjanna - komentarze |
Marjanno, zawsze lubię czytać Twoje posty pozytywnie radosne
marjanna napisał/a: | Stęskniłam się za Wami. |
My za Tobą też
marjanna napisał/a: | W związku z obowiązkami w nowej pracy, trochę mnie tu nie było... |
Rozumiemy, wybaczamy, ale proszę nas nie zaniedbywać
Ale nas nie opuszczaj
Pozdrawiam serdecznie i życzę jak najlepiej |
JustynaS1975
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-07, 11:15 Temat: Marjanna - komentarze |
Marjanno, zdrowych, spokojnych, ciepłych, pogodnych, miłych Świąt Wielkanocnych |
JustynaS1975
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-03, 16:37 Temat: Marjanna - komentarze |
marjanna napisał/a: | ciągle jestem
i ciągle mam się dobrze! -) |
Ogromnie się cieszymy
Pozdrawiam wiosennie |
JustynaS1975
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-02-01, 22:10 Temat: Marjanna - komentarze |
*Kasia* napisał/a: | |happy|
Tak trzymać! |
Właśnie, tak trzymać |
JustynaS1975
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-02, 23:13 Temat: Marjanna - komentarze |
marjanno,
marjanna napisał/a: | ciągle mam się dobrze -)
i po gadzie śladów nie widać! |
marjanna napisał/a: | Musi być dobrze -)) |
|
JustynaS1975
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-12-02, 22:02 Temat: Marjanna - komentarze |
Luika napisał/a: | Justynko, całkowicie zgadzam się z Marjanką. Pięknie wyglądasz na tym zdjęciu ;* |
Luika, dzięki |
JustynaS1975
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-12-01, 20:52 Temat: Marjanna - komentarze |
marjanna napisał/a: | Justynko,
jakie śliczne zdjęcie!!!
Spogląda z niego radość i szczęście
i silna kobieta -) |
dziękuję
marjanna napisał/a: | moja maszyna też "zregenerowała", bo dziś współpracuje. |
Chyba nie ma innego wyjścia niż współpracować .
|
JustynaS1975
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-12-01, 20:34 Temat: Marjanna - komentarze |
marjanna, witam
Miło, że znów piszesz na forum
Dla mnie każde Święta Bożego Narodzenia od momentu diagnozy to radość i szczęście w sercu.
Intensywna i właściwa regeneracja jest bardzo, ale to bardzo ważna. Tak się regeneruj intensywnie, że paskud 'wymięknie'. Paskud precz!!!
Pozdrawiam Cię cieplutko, bo chłodzi, oj chłodzi
[ Dodano: 2011-12-01, 20:42 ]
marjanno, wyobraź sobie, że to śpiewasz swojej paskudzie:
http://www.youtube.com/wa...k&feature=share
"(...)
Żegnaj, bysiu, żegnaj, świnko, żegnaj, misiu, żegnaj, Krzycho,
żegnaj, kotku - pa pa pa! "
|
|