1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Przemyślenie Grzegorza Miecugowa w otarciu o chorobę |
JustynaS1975
Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 12451
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-01-10, 20:28 Temat: Przemyślenie Grzegorza Miecugowa w otarciu o chorobę |
Też mam Reszko podobne spostrzeżenie. Dopóki nie zachoruje ktoś znany, ktoś z celebrytów, to o tym się nie mówi, bądź mówi się mało, w ogóle temat jest małosłyszalny. Albo gdy zachoruje koleżanka lub kolega, znajoma, ktoś z rodziny jakiegoś Pana Redaktora, czy Pani Redaktor zaczyna być głośno o takiej a takiej chorobie.
Tak samo z białaczką i dawstwem szpiku. Dopóki Nergal nie zachorował, to mówiono trochę o dawstwie szpiku, ale tak ledwo ledwo. Wcześniej jeszcze było przy okazji, gdy przeszczep miała Agata Mróz.
Może to po ludzku przyjeżać, że człowieka szarego się nie zauważa.
Ale przynajmniej głośno jest o problemie. |
JustynaS1975
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2011-12-19, 21:39 Temat: Przemyślenie Grzegorza Miecugowa w otarciu o chorobę |
Zebra napisał/a: | Czasami jestem... Też o Tobie myślę (normalnie zabrzmiało jak miłosne wyznanie ) |
|
JustynaS1975
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2011-12-19, 20:13 Temat: Przemyślenie Grzegorza Miecugowa w otarciu o chorobę |
Zebro, jeszcze nie czytałam wywiadu. Ale po pierwsze, cieszę się, że Cię tu widzę. Jesteś w moich myślach.
PO drugie p. G. Miecugow to mój ulubiony redaktor. I już zabieram się do czytania wywiadu z nim.
[ Dodano: 2011-12-19, 20:14 ]
I pierwsze mądre zdanie, (mam tak samo):
"(...)jest ciekawość. No i zaczyna się myślenie: co ja właściwie po sobie zostawiam? (...)" |
|
|