1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: RTG po zapaleniu płuc |
JustynaS1975
Odpowiedzi: 167
Wyświetleń: 60067
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-07-12, 15:39 Temat: RTG po zapaleniu płuc |
Komentarze nie związane bezpośrednio z historią choroby znajdują się w => tym wątku <=
|
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-05-31, 08:53 Temat: RTG po zapaleniu płuc |
gosiaa napisał/a: | starałam się do tej pory nie czytać o rokowaniach, skupiać na tym co jest teraz |
Gosiaa, i to o chodzi skupiać się na tym co teraz, nie tracić tego teraz na marudzenie co będzie potem. Ale myślę, że Ty to wiesz. gosiaa napisał/a: | idę wygrzebywać się z doła.
|
Powodzenia w wygrzebywaniu się z doła
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę jak najlepiej |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-05-01, 07:53 Temat: RTG po zapaleniu płuc |
Rozumiem, że spadły krwinki białe i podano zastrzyk 'czynnik wzrostu' (np. neulasta, czy neupogen). To przecież białe się podniosą i znów radioterapia będzie kontynuowana.
Spadek wyników morfologii krwi jest bardzo częstym skutkiem ubocznym naświetlań.
gosiaa napisał/a: | Tak czytałam, że taki spadek wyników odbija się też na psychicznym samopoczuciu, tak? |
To zależy od psychiki. (jeśli coś na idzie nie tak, to się odbija na samopoczuciu psychicznym )
gosiaa napisał/a: | Liczę, że jak wyniki się poprawią, to i może psyche też będzie lepsze. |
I podobnie jak powyżej. Jak coś idzie po naszej myśli, to i samopoczucie się poprawia.
Gosiaa, oczywiście jeśli jest potrzeba to fachowa pomoc. Jest to wskazane dla Was wszystkich.
Życzę Ci mnóstwa sił i pozdrawiam serdecznie |
|
|