1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płaskonabłonkowy struny głosowej |
Kasia1306
Odpowiedzi: 157
Wyświetleń: 54691
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-02-18, 09:05 Temat: Rak płaskonabłonkowy struny głosowej |
Pando
znasz plan leczenia-35 naświetlań;7tygx5 naświetlań w tyg daje właśnie 35.Ja miałam 28 przy innym raku,również w dość niskim stopniu zaawansowania.Tak jak pisałam wcześniej nie znam cechy G,nie mam określonej w żadnym wyniku.
Nie zaprzątaj sobie tym głowy,skoro sami jesteśmy laikami, musimy komuś zaufać(w tym wypadku lekarzom).Twój mąż jest leczony radykalnie czyli ma ogromne szanse na wygraną.I tego Wam życzę z całego serca. |
Kasia1306
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-02-17, 21:27 Temat: Rak płaskonabłonkowy struny głosowej |
Kmis 757
nie wiem jaki plan leczenia ma mąż Pandy, ale wiem, że i na zielonej i pomarańczowej sali w Białymstoku są identyczne elektry, bo sama byłam tam naświetlana.
[ Dodano: 2012-02-17, 21:31 ]
Dodam, że BCO naświetla od poniedziałku do piątku.
[ Dodano: 2012-02-17, 22:05 ]
http://www.dco.com.pl/?pr...adioterapii,125
Coś do poczytania o znaczeniu w/w kolorów. |
Kasia1306
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-02-17, 18:49 Temat: Rak płaskonabłonkowy struny głosowej |
Znaczy to tylko tyle, że sprzęt na zielonej sali się zepsuł, albo robią okresowy przegląd.
Ja byłam przydzielona na pomarańczową, ale podczas awarii naświetlano mnie na zielonej.
Pozdrawiam serdecznie! |
Kasia1306
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-02-15, 10:54 Temat: Rak płaskonabłonkowy struny głosowej |
Bardzo przepraszam,jeśli "nie napadajcie"zabrzmiało niezręcznie.Pisałam z galopu i broń Boże nie miałam nic złego na mysli.To forum jest jak skarbnica wiedzy.Dowiedziałam się tu więcej niż od jakiegokolwiek lekarza.
[ Dodano: 2012-02-15, 11:19 ]
DR Anna Trochimczuk jest zastępcą ordynatora II Radioterapii. Słyszałam, ze jest bardzo kompetentnym lekarzem.
Myślę,że w rozmowie telefonicznej z zakładem patomorfologii i tak nic się nie dowiesz.
Moze lepiej się spotkać z lekarką i jej zadać te wszystkie pytania.O stopień złośliwości, o to na podstawie jakich badań zostało zaplanowane leczenie. Bo chyba to najbardziej cię nurtuje.
Wydaje mi się, że nie masz w domu wyniku histo po drugiej operacji, gdybyś go miała wiedziałabyś kto go badał. To co cytowałaś to tylko ogólna wiadomość z karty leczenia szpitalnego.Popraw mnie jeśli sie mylę. |
Kasia1306
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-02-15, 10:32 Temat: Rak płaskonabłonkowy struny głosowej |
Pando, Twój mąż był operowany dwa razy w USK, oni mają swój zakład patamorfologii,mieści się na Waszyngtona 13 tel. 85 748 59 31. Niezbyt uwaznie czytałam i myslałam ,że drugi raz był w BCO. |
Kasia1306
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-02-15, 09:52 Temat: Rak płaskonabłonkowy struny głosowej |
Nie napadajcie na Pandę, bo ona po prostu nie ma określonego G na wyniku. Ja jestem z Białegostoku ,po RSM , i również nie mam stopnia złośliwości wypisanego na zadnym wyniku, ani karcie szpitalnej. To samo mają babki ,które lezały ze mna na oddziale.
Pando, BCO ma swój zakład patamorfologii, mam do nich numer tel, gdybys potrzebowała.
Kto jest lekarzem prowadzącym Twojego męża teraz w CO, kto go operował w Szpitalu Klinicznym? Napisz spokojnie. Pozdrawiam serdecznie!
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Finlandia: 2012-02-15, 09:58 ]
Nie napadamy na pandę, tylko namawiamy ją do napadnięcia na ten zakład patomorfologii.
|
|
|