Autor |
Wiadomość |
Temat: Małgośka - komentarze |
KasiaC
Odpowiedzi: 609
Wyświetleń: 163576
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-10-19, 14:01 Temat: Małgośka - komentarze |
małgośka napisał/a: | mocno oberwałam od życia. |
małgośka, |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-09-06, 06:58 Temat: Małgośka - komentarze |
niki napisał/a: | Pisz a to co opisujesz może kiedyś będzie poradnikiem, dla szukających pomocy i zrozumienia w czasie choroby
Mimo że to forma pamiętnika , jest tu tyle cennych porad - chapeau bas za to co tutaj robisz
dla mnie jesteś Wielka |
Wciąż mi mało i proszę o więcej. |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-30, 12:58 Temat: Małgośka - komentarze |
małgośka, cieszę się razem z Tobą. |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-23, 11:10 Temat: Małgośka - komentarze |
kasicazlosnica napisał/a: | żeby nie było - 12:00 MYŚLĘ!
|
Ja też jestem na posterunku |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-19, 18:19 Temat: Małgośka - komentarze |
małgośka napisał/a: | Dziś rano szłam do sklepu i w myślach gadałam do niej. Pitolec jak się patrzy. |
małgośka, to żaden pitolec.
Według mnie, to całkiem normalne jeżeli było się z kimś tak bardzo związanym jak Ty i Twoja Edytka. Choroba, bardzo często, daje nam szansę poznać tych prawdziwych dobrych, bliskich znajomych, ba nawet przyjaciół- tych na dobre i na złe. |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-07-29, 16:33 Temat: Małgośka - komentarze |
małgośka napisał/a: | TU jest moje miejsce (dla mnie bardzo ważne) i nie ruszę się stąd. |
Zaglądam codziennie i czytam, zachłannie, łapczywie...czytam i czekam codziennie na nowy wpis.
małgośka napisał/a: | I dziękuję wszystkim, którzy zaglądają do mnie i komentują( lub nie.) |
To My dziękujemy
małgośka napisał/a: | Wszystko, co wyrwę tej chorobie, jest moje: każdy dzień, każdy uśmiech, wszystko, co sprawia mi przyjemność. Precz z dziadem- pokrzykuję ze środka poczekalni i znów się śmiejemy.
Wszystkie. |
|
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-07-19, 14:51 Temat: Małgośka - komentarze |
małgośka napisał/a: | I wiadomość z ostatniej chwili. Yupppi mój mąż znów będzie miał pracę. Nana nan na | |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-07-19, 14:27 Temat: Małgośka - komentarze |
Gazda napisał/a: |
Kobieta powinna być duża. Nie jak jakaś mimoza... Powinna być w stanie w lesie wilka fartuchem zatłuc. No i być jak opoka, jak lodołamacz. Dawać dużo ciepła zimą, i dużo cienia latam |
Auć..no to mi się oberwało |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-07-19, 14:15 Temat: Małgośka - komentarze |
Witaj małgosiu Cytat: | Bardzo fajnie się Ciebie czyta, masz niesamowitą lekkość w pisaniu. Pisz jak najwięcej :D |
To prawda i podobnie jak kasicazlosnica, proszę o więcej
'Przygoda z czapeczką' wzbudziła u mnie troszkę niezbyt miłe odczucia i podziwiam Cię za małgośka napisał/a: | Do dziś mam nadzieję, że nie było widać po mnie żadnej reakcji. Kolejny raz wzięłam czapkę i odniosłam na miejsce. Zapłaciłam za wybrane rzeczy i wyszłam. |
Nie wiem czy potrafiłabym się opanować, a szczególnie w tym stanie w jakim jestem teraz-totalna huśtawka emocjonalna. , często najpierw mówię, później myślę
kasicazlosnica napisał/a: | Choroba przewartościowała wiele rzeczy w moim życiu, ale nawet teraz nie jestem w stanie nie przejować się tym że jestem gruba – czy to nie jest chore? Ale to niestety wynika z tego, że od dziecka wmawiają nam że grube to złe, brzydkie i nieszczęśliwe. |
Kasieńko, ale to są tylko głupio utarte stereotypy. To prawda, jest jeszcze rzesza ludzi, którzy 'grubych' uważa za gorszych, ale jest mnóstwo ludzi, którzy nie zwracają na to uwagi- ja, wychudzona Kaśka i wiele, wiele innych ludzi. Mam w gronie swoich bliskich znajomych mnóstwo 'mięciutkich' osób i stwierdzam, że są przesympatycznymi, miłymi, szczęśliwymi i pogodnymi osobami- bo przecież najważniejszy jest środek, a nie opakowanie. |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-07-17, 08:06 Temat: Małgośka - komentarze |
Witaj małgośka,
Cytat: | Jeśli moderatorzy nie będą mieli nic przeciwko, będę pisała. |
Myślę, że nie dostaniesz po uszach. |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-06-13, 07:31 Temat: Małgośka - komentarze |
małgośka napisał/a: | .Wszystkie guzki małe i duże bez cech dynamiki ani większe,
ani mniejsze. Doktor F uśmiechnięty, ja uśmiechnięta, A uśmiechnięty, no co tu wyliczać , świat się śmieje i już. |
I my wszyscy cieszymy się z Tobą |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-06-05, 10:01 Temat: Małgośka - komentarze |
JustynaS1975 napisał/a: |
małgośka napisał/a:
Jutro 15,10. Potrzebuję Was. I Kasia też. Ja mam tomografię, Kasia chemię. |
Jestem z Tobą i z Kasią. |
|