1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: kalafiorka83 - komentarze |
KasiaC
Odpowiedzi: 52
Wyświetleń: 13105
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-09-05, 10:48 Temat: kalafiorka83 - komentarze |
Cytat: | Martwi mnie tylko ,że niby te płuca ma "czyste" po radioterapii a ciągle mocno kaszle... |
kalafiorko83, kaszel nie znika z dnia na dzień. Zajmuje to nawet do roku po rzuceniu palenia. |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-09-04, 08:29 Temat: kalafiorka83 - komentarze |
Pomógł mi mój mąż, który też już powoli miał dość moich wiecznych łez, nerwów.
Postawił ultimatum- albo podjęcie leczenia, a w tedy my będziemy pomagać do momentu kiedy nie będzie tego potrzebował dalej, albo radź sobie sam. Nie da się pomóc komuś komu nie zależy na życiu, ponieważ zawsze znajdzie sposób żeby zrobić po swojemu. Dlatego z bolącym sercem odeszłabym gdyby nie przyjął naszej propozycji.
Zbyt duże spustoszenia alkohol zrobił w moim życiu chciałam uchronić przed tym moje dziecko. |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-09-03, 20:41 Temat: kalafiorka83 - komentarze |
jusia napisał/a: |
Nie jest łatwo odciąć się, bo jak pozostaniesz przy tacie w takim układzie to psychicznie Cię stłamsi, ale jak odetniesz się od niego, to Ciebie zamęczą wyrzuty sumienia. |
Znam to z autopsji Nie jest to łatwe ale jednak możliwe. |
|
|