1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
KlaWik
Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 102622
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-17, 21:37 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Dziękuje za te kilkadziesiąt godzin spędzonych z Wami wszystkimi.
Krótki czas, który pozwolił oderwać się od rzeczywistości. Za to że jesteście ... |
KlaWik
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-10, 16:37 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Witam
Gazda napisałam do Ciebie SMS'a - tylko nie wiem czy nie zmieniłeś numeru. Na liście jestem pod numerem 23, ale tak jak pisałam w postach przyjeżdżam z moją młodszą córką Wikusią. Czy uwzględniłeś to w przydziale pokoi. Nam wystarczy jedno ale szerokie łóżko ( niestety przytyłam ) . Będziemy jutro - mam nadzieję, że uda się dojechać przed południem. |
KlaWik
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-08, 19:39 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Witam
Mazowsze potwierdza przyjazd w piątek może się uda przed południem ( urlop zatwierdzony), do niedzieli też przedpołudniem. Przyjeżdżam z Wikusią - jeszcze zastanawiam się nad zabraniem Luli, ale ona rozpieszczona jest jak dziadowski bicz i nie wiem czy będzie umiała się zachować ...:(, więc jeszcze myślę.
Pozdrawiam
|
KlaWik
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-07-24, 08:35 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Witam
Może znajdzie się jeszcze dwa miejsca dla mnie i Wikusi. Dawno nie byłam ... |
|
|