1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Peti - komentarze |
Klara0509
Odpowiedzi: 316
Wyświetleń: 68080
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-12, 20:25 Temat: Peti - komentarze |
Droga Peti
Zalogowanym użytkownikiem tego forum jestem od bardzo niedawna, ale jego gościem od bardzo dawna - w listopadzie zmarł tato mojego męża po rocznej walce z rakiem żołądka, cały ten rok choroby byłam tutaj codziennie i korzystałam z wszystkich informacji jakie znalazłam na tym forum. Twój wątek śledziłam od początku i nawet nie wiesz jak bardzo Wam kibicowałam i jak bardzo chciałabym aby koniec Waszej historii był inny, niestety stało się inaczej. Było by super aby na tą wielką ranę jaka powstaje po starcie ukochanej osoby można było nakleić jakiś uzdrawiający plaster - myślę że wielu użytkowników tego forum wysłałoby Ci go natychmiast, niestety zamiast niego możemy tylko ofiarować Ci dobre słowo i moc dobrej energii. I choć trudno Ci dziś w to uwierzyć kiedy znów zaświeci dla Ciebie i córci słonko.
Bardzo ciepło Cie pozdrawiam.
Pogłaskaj swoje psiaki. |
Temat: Peti - komentarze |
Klara0509
Odpowiedzi: 316
Wyświetleń: 68080
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-01, 20:01 Temat: Peti - komentarze |
Peti,
jestem na tym forum zalogowana od niedzieli ale czytam go regularnie od listopada 2009. Całą Waszą walkę śledziłam na bieżąco i mocno ściskałam kciuki. Jesteś wspaniałą, mądrą kobietą to wielkie szczęście mieć kogoś takiego przy sobie. Modlę się o siłę dla dla Ciebie bo to jest Ci bardzo potrzebne. Pamiętaj że "życie się nie kończy ono się tylko zmienia". |
|
|