Peti dziś dopiero wróciłam do domu i od razu zagladam do Ciebie a tu taki smutek. Boże brak mi słów Twoja miłość do męża nauczyła mnie pokory i doceniania każdego dnia życia I za to wam dziekuję. Małżowinku odpocznij. Gosiu On nie odszedł
Peti to na pewno dobra decyzja Tym bardziej super że trafiliście na wspaniałych ludzi. To jednak duzy komfort jeśli lekarz czy pielegniarka są na każde wezwanie Przynajmniej nie będziesz traciła nerwów i czasu na latanie i błaganie o leki. Ja wierze że bilirubina się zmniejszy i dostaniecie chemię i wszystkie kolejne dnie bedą cudne. Czego Wam z całego serca życzę
Ja nie miałam nic złego na mysli ale w wielu wątkach czytałam że oddaje sie pacjenta pod opiekę hospicjum jeśli zakończył leczenie onkologiczne. I tylko to miałam na myśli bo cały czas wierzę i modlę się gorąco żeby Małżowinek Peti dostał chemię która zadziała...Jeśli żle zabrzmiała moja wypowiedż to gorąco przepraszam
Boże Gosiu ale dlaczego hospicjum przecież Wy jeszcze bedziecie się leczyć??? Nic z tego nie rozmumiem Tak ciężko to się czyta Jak Wy dajecie sobie radę??? Naprawde podziwiam i ściskam co więcej mogę napisac.? A może jednak chemia w przyszłym tygodniu??
Nie jestem specjalista ale doczytałam się w necie że odprowadzenie żłóci robi się zakładając dren i pewnie robia to w kazdym szpitalu. Nie wiem dokładnie czego szukać i czy to co znalazłam to jest to czego szukacie? A nie ma innego sposobu poprawy bilirubiny? Noworodki w tym celu są naświetlane a dla dorosłych nic nie ma?
Badacze japońscy stosowali program z Irynotekanem i Nedaplatyną
Ja mieszkam w Anglii gdyby tutaj to stosowali to zapraszam pod nasz dach służymy pomocą, oczywiście bezpłatnie. Nie załamuj się jesteś potrzebna Małżowinkowi A jak On się czuje? Ja mocno wierzę że taka miłość jak Wasza może zdziałać cuda. Jeśli mogę się na coś przydać lub mój obecny adres w każdej chwili służę
Peti nie znam się na wynikach tak specyficznych dla tej choroby. Ale skoro piszesz ze nie są dobre to nie są. Trzymam kciuki moze to nie to że leczenie przestało działać a tylko chwilowy kryzys. Czy przy tych wynkach bedziecie mieli dolewke? Sciskam i trzymam kciuki