Autor |
Wiadomość |
Temat: gosiaa - komentarze |
Marta82
Odpowiedzi: 111
Wyświetleń: 33067
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-01-12, 21:00 Temat: gosiaa - komentarze |
Gosiu, pozdrawiam Was serdecznie, życzę całej Twojej rodzince wszystkiego naj w Nowym Roku... |
Marta82
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-06-09, 20:50 Temat: gosiaa - komentarze |
Super, trzymam kciuki za Was. |
Marta82
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-04-09, 18:34 Temat: gosiaa - komentarze |
Gosiu, co u Was? |
Marta82
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-03-02, 11:19 Temat: gosiaa - komentarze |
I oby tak dalej. Pozdrawiamy |
Marta82
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-11-14, 12:07 Temat: gosiaa - komentarze |
Jestem Gosiu tego samego zdania co Romek, widzę też, że postawa miłego człowieka, który od progu chce być grzeczny i przeprasza, że w ogóle jest chory niestety nie skutkuje, wtedy w ogóle traktują Cię jak szmaciarza. Z mojego doświadczenia, wiem, że z niektórymi lekarzami należy rozmawiać dając im do zrozumienia, że wiemy co nam się należy, a oni lekarze, są dla nas a nie my dla nich, należy nam się leczenie i szacunek. Oczywiście wśród wielu beznadziejnych konowałów są lekarze z powołania, tacy u których serducho pozostało na właściwym miejscu. szkoda, że musimy spotykać wrednych chamów, ale wtedy też należy być chamem. Kiedyś lekarz zaczął się wydzierać na moją Przestraszoną mamę, która go o coś zapytała, mówił, że nienawidzi takich pacjentów, którzy ciągle o coś pytają i pyskują-choć do tego momentu byłyśmy bardzo grzeczne. Powiedziałam mu wtedy, żeby się nie darł na moją mamę, a jak mu się nie podoba zawód lekarza, to trzeba było grabarzem zostać wtedy by nie miał problemu, że mu "pacjenci pyskują". Tacy też są no cóż. Teraz nawet u lekarza, w szpitalach wszędzie musimy walczyć o swoje i przepychać się łokciami, ale jeśli to da nam możliwość, aby nasi ukochani byli z nami jeszcze trochę to warto.
Pozdrawiam |
Marta82
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-11-12, 17:59 Temat: gosiaa - komentarze |
Święte Słowa! |
Marta82
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-29, 06:36 Temat: gosiaa - komentarze |
Gosiu, czytam twój wątek merytoryczny i mam nadzieję, że wszystko będzie po waszej myśli. Stabilizacja, trzeba się chyba tym cieszyć, tym co jest.Pozdrawiam gorąco! |
Marta82
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-23, 21:00 Temat: gosiaa - komentarze |
Powiedziałabym, że to siedzenie na tykającej bombie, ale ja nie mam zmysłu sapera, więc mam nadzieję, że ta bomba nigdy nie wybuchnie. Życzę Ci aby tata miał jeszcze mnóstwo czasu dla Ciebie i wnusi. Fakt nauka pokory, którą codziennie dostajemy w związku z chorobą naszych ukochanych bliskich jest bardzo ciężka i brutalna, ale wierzę, że za dobre wyniki w tej nauce czeka nas nagroda. |
Marta82
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-22, 10:51 Temat: gosiaa - komentarze |
Rozumiem, że to ta córcia, która jest tegoroczną "komunistką", zatem życzę Wam, aby tatuś hulał ile sił na jej osiemnastce. Trzymam za was bardzo kciuki i pozdrawiam! |
Marta82
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-16, 14:57 Temat: gosiaa - komentarze |
Modlę się za Was, pamiętam i trzymam mocno kciuki, aby czas był dla Was łaskawy i jeszcze długo pozwolił cieszyć się wzajemną obecnością, wiem, serce aż mnie ściska kiedy czytam twoje słowa i mam nadzieję, ze jeszcze wszystko się odmieni.
Pozdrawiam Was gorąco. |
Marta82
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-06-22, 06:10 Temat: gosiaa - komentarze |
GOOOOOOOOOOOOOOsia?? Jesteś tam? |
Marta82
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-29, 08:49 Temat: gosiaa - komentarze |
Bardzo się cieszę, że tatuś już się lepiej czuje.
Pozdrawiam |
Marta82
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-23, 10:46 Temat: gosiaa - komentarze |
Wiem, tragedia z przejazdem, jeszcze to Euro, jak sobie pomyślę, ze akurat teraz mam tak ujeżdżać to słabo mi się robi.
Wszędzie dokoła pełno chorych, mam wrażenie to to paskudne raczydło jest wszechobecne, ale masz racje - sio, sio.
Mam nadzieję, że twój tatuś już niedługo będzie w domu i wszystko będzie ok.Gorąco się o to modlę. Pozdrawiam |
Marta82
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-23, 08:35 Temat: gosiaa - komentarze |
Właśnie obmyślam czego by jej tu nagotować: golonkę, flaki, na wszystko ma ochotę. To dobrze.
Fajnie, że tatuś niedługo wychodzi - zabrzmiało jakby z więzienia
Wszystkiego dobrego Wam życzę.
Przeczytałam, że tata Madzi zmarł i bardzo mnie to przygnębiło, smutno i ciężko na sercu, gdy się czyta takie słowa. |
Marta82
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-22, 11:42 Temat: gosiaa - komentarze |
Moi rodzice Gosiu też mają tylko mnie.
Mama ma mieć 32 naświetlania przez 6,5 tygodnia.
Na razie chyba wszystko ok, bo jej główny problem to, że jest głodna i, że za mało jedzenia dają. Pojadę do niej dopiero w niedzielę.
Trzymam za was kciuki i pozdrawiam. |
|