Autor |
Wiadomość |
Temat: leczenie nexavarem - gdzie na Śląsku lub w Małopolsce? |
Marynka
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 5902
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2013-02-04, 20:37 Temat: leczenie nexavarem - gdzie na Śląsku lub w Małopolsce? |
Witaj
wiesz boję się aż pytać Ciebie o szczegóły- dziękuję że mi odpisujesz, na pewno ostatnie miesiące nie były dla Ciebie lekkie...
nasz Tata nie wyglada najlepiej.. co prawda waga się utrzymuje ale inne wyniki idą w górę... boję się o progresję w marcu i co wtedy? co będzie dalej?...
to dopiero 6 miesięcy od diagnozy....
pozdrawiam |
Marynka
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2013-01-29, 12:57 Temat: leczenie nexavarem - gdzie na Śląsku lub w Małopolsce? |
Eh szkoda gadać... Ci lekarze to tez tylko dołują...
Napisz mi proszę- czy tatę cos bolało? to mnie przeraża że ktoś mi tak bliski może cierpieć...
Mój na razie jest w dobrej kondycji, mimo że schudł bo Nexavar powoduje brak apetytu... ale wiem że to nie bedzie trwało wiecznie, niestety..
pozdrawiam serdecznie |
Marynka
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2013-01-28, 11:18 Temat: leczenie nexavarem - gdzie na Śląsku lub w Małopolsce? |
Bardzo mi przykro...
Czekałam na Twoją odpowiedz od dawna.... teraz mnie zdołowałeś...
Mam nadzieję że pozostaniemy w kontakcie
pozdrawiam |
Marynka
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2012-10-04, 16:37 Temat: leczenie nexavarem - gdzie na Śląsku lub w Małopolsce? |
dziękuję za info my tez tam jestesmy. Jakie były efekty i co sie dzieje z Twoim tata obecnie? |
Marynka
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2012-08-29, 20:11 Temat: leczenie nexavarem - gdzie na Śląsku lub w Małopolsce? |
Witajcie
proszę o informację w jaki sposób starać się o kuracje nexavarem? W jakich szpitalach ośrodkach na Śląsku lub w Małopolsce? Wiem że nie wszystkie szpitale onkologiczne zajmuja się kuracja na raka wątroby.
Będę wdzieczna za wszelkie informacje (tez w imieniu moich rodziców) |
|