Autor |
Wiadomość |
Temat: Anelia - komentarze |
Mordoklejka
Odpowiedzi: 1194
Wyświetleń: 158392
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-23, 16:32 Temat: Anelia - komentarze |
o! No to uf, uf, że wyniki w porządku!
W takim razie również pozdrawiam cieplutko i ściskam mocno, cobyś nie zapomniała, że taka sobie Mordoklejka myśli o Tobie!
|
Mordoklejka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-23, 16:05 Temat: Anelia - komentarze |
Anelko, jak się czujesz?
|
Mordoklejka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-12, 18:23 Temat: Anelia - komentarze |
Anelko, możliwe że stres... Ale mimo wszystko musisz się dokładnie przebadać i wtedy będzie wiadomo co i jak. Niestety nie wiem nic o tym leku, ale ze swojej strony mogę Cię zapewnić o moich ciepłych myślach krążących wokół Twojej osoby.
Pisz, Kochana, co i jak, jak już będziesz wiedzieć coś więcej. |
Mordoklejka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-02, 23:20 Temat: Anelia - komentarze |
Anelko, ja również dołączam się do życzeń. Spokoju ducha. |
Mordoklejka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-12-24, 23:37 Temat: Anelia - komentarze |
Anelko... tulę mocno do serca... |
Mordoklejka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-15, 21:10 Temat: Anelia - komentarze |
|
Mordoklejka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-15, 14:12 Temat: Anelia - komentarze |
Anelko, pisz do nas. Jak najwięcej pisz. Płacz. Pozwól sobie na tęsknotę. Nie musisz nas przepraszać za to, że tak bardzo cierpisz. To jest dla nas zrozumiałe, Boże mój, przecież takie doświadczenia potrafią złamać człowieka wpół!
Też przeraża mnie myśl o Świętach, ale takie właśnie jest życie - każdy dzień jest inny, każdy stawia przed nami nowe wyzwania. A nam pozostaje tylko jedno: iść, iść, iść. Jeśli będziesz miała ochotę przespać ten trudny czas - śpij. Jeśli będziesz chciała płakać - płacz. Jeśli poczujesz w sobie siłę - wykorzystaj ją. Pamiętaj, że to, czego teraz doświadczasz to Twoje życie. TWOJE. I tylko Ty będziesz wiedziała najlepiej, jak spędzić te smutne dni. Smutne tym bardziej, że wielu ludzi się raduje, szuka prezentów, choinki, piecze ciasta. A my będziemy siedzieć w domu i myśleć o tym pustym nakryciu...
Nie jesteś sama i nie będziesz sama. Będziemy razem z Tobą. |
|