1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Wydzielony z wątku UMIERANIE (...) - kondolencje |
Nadzieja
Odpowiedzi: 264
Wyświetleń: 70639
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2011-10-29, 21:16 Temat: Wydzielony z wątku UMIERANIE (...) - kondolencje |
Jak ja bym bardzo chciała wierzyć w to "TAM" ... |
Nadzieja
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2011-10-23, 20:59 Temat: Wydzielony z wątku UMIERANIE (...) - kondolencje |
Zebra napisał/a: | Właśnie wróciłam ze szpitala od Mamy najlepszej przyjaciółki, do której Mama mówiła "Kwiatuszku". Jestem w szoku "Kwiatuszek" od wczoraj jest w śpiączce, w szpitalu, podłączona do aparatury, bardzo ciężko oddycha, ma taką wkładkę na język, ponieważ język się zapada , żeby nie charczało. Boże nie wierzę Tydzień temu była u mnie i rozmawiałyśmy o Mamie, jak zawsze, jakby Mama była z nami. "Kwiatuszek" powiedział mi, że właśnie zdiagnozowano u niej raka płuc, ale jest gotowa do walki. To dla niej dopytywałam się o szczepionkę z Poznania. W pon. miała wycinany węzeł chłonny, a dzisiaj...
Wszystkie objawy bardzo dobrze znam może się mylę znowu wierzę i mam nadzieję, że się mylę... |
Zebra- bądź silna... PW |
Nadzieja
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2011-05-31, 19:26 Temat: Wydzielony z wątku UMIERANIE (...) - kondolencje |
Ada- nie ma możliwości zebyś zabrała jednak mausię do domu? Może ona własnie tego chce. Chce sobie odejsć we własnym domku w spokoju, w swoim "azylu" bez białych kitli...
Równiez Wam dospisuję się do słów choćby Katarzynka36, żeby mamusia nie cierpiała :( już dość tego bólu i cierpienia :( Jestem z Tobą |
|
|